Vrijedne nagrade
6

CM Cosmetic Market: 20. rođendan slavimo i 20 poklona darujemo, petkom nagrada i iPhone 15

CM Cosmetic Market
CM Cosmetic Market
Već 20 godina s vama u vašim posebnim trenucima - to je poduzeće CM Cosmetic Market. Povodom njihovog rođendana, sve kupce očekuje zanimljivo darivanje.

Kupovinom u cm-u u vrijednosti 50 KM i više sudjelujete u darivanju u kojem možete osvojiti svakoga petka iPhone 15 ili 19x cm poklon bonova od 50 KM.

Darivanje traje od 10. novembra do 15. decembra, a prijaviti se možete preko www.cmbih.com.

Svaki petak u cm-u 20x poklona daruju.

"Ako kažemo da je vrijeme koje je iza nas uistinu brzo prošlo, to ujedno znači da smo uz sve obaveze i odgovornosti uživali u nastajanju i rastu jednog imena iza kojeg se krije puno ljubavi i privrženosti. Privrženosti i odgovornosti prema kupcima, uposlenicima te poslovnim partnerima", ističu iz cm-a.

Sve je počelo iz Viteza i sve se dešava i dalje u Vitezu, ideje, poslovni planovi, ciljevi...Cm ne žali niti za bilo čim jer kada je u jedan posao od početka usađena tolika količina ljubavi i emocija, moramo i trebamo biti zadovoljni. Cm je postao ne samo mjesto kupovine, već i mjesto susreta, savjeta, prijateljstva i emocija. A upravo su emocije pokretač svega.

Njihova 20-togodišnja priča ispisana je i traje uz slogan "Odabrano za vas", jer ono što su oduvijek planirali i radili, radili su upravo za kupce i njihove želje, jer samo zajedno možemo sve…

Sve vas pozivaju da ih posjetite u njihovoj poslovnici u Importanne centru na etaži -1/Suteren kao i u njihovih 80 poslovnica širom Bosne i Hercegovine.