Bivša manekenka
27

Carla Bruni glamuroznim izdanjem na crvenom tepihu u Cannesu istaknula zavidnu figuru

N. O.
Carla Bruni u Cannesu (Foto: EPA-EFE)
Carla Bruni u Cannesu (Foto: EPA-EFE)
Carla Bruni privlačila je poglede pojavivši se na premijeri filma "Triangle Of Sadness" u subotu tokom filmskog festivala u Cannesu.

Italijansko-francuska pjevačica i bivša francuska prva dama pobrinula se da sve oči budu uperene u nju dok je na crvenom tepihu prošetala u šljokičastoj haljini u boji jorgovana.

Svoju blistavu haljinu Celine by Hedi Slimane upotpunila je ogrlicom s rozim i plavim draguljima i srebrnom narukvicom.

Carla je svoje potrepštine držala u srebrnoj clutch torbi kad je stigla na projekciju najnovijeg filma švedskog redatelja Rubena Östlunda.

54-godišnja manekenka, koja je udata za bivšeg francuskog predsjednika i političara Nicolasa Sarkozyja, pokazala je zavidnu figuru koja prkosi njenim godinama.

Reditelj Ruben Östlund vratio se u Cannes ove godine s filmom "Triangle Of Sadness" u kojem glume Harris Dickinson, Charlbi Dean i Woody Harrelson.

Mračna komedija fokusira se na slavni par modnih manekenki (Dickinson i Dean) koje su pozvani na luksuzno krstarenje za superbogate.

Nakon što je Cannes u potpunosti otkazan 2020. i održan pod strogim zdravstvenim protokolima 2021., crveni tepih vratio se u svom glamuru u utorak navečer na ceremoniji otvaranja.

Na crvenom tepihu ove godine će se pojaviti i niz TikTok zvijezda nakon što su organizatori pokušali osvježiti svoj imidž udruživanjem s platformom za video streaming, koja sponzorira nagradu za kratke filmove.