Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"_Kompanija svoje djelo zove "4D dress“ jer isprintana haljina prolazi kroz četvrtu dimenziju – prijanjanje uz tijelo svoje nove vlasnice." Je li zbog toga vlasnica haljine ne treba da nosi gaćice? Treba da joj haljina nesmetano prione uz tijelo. cccc :)))))
Cuj molim te kreira haljinu na osnovu tijela :D a ja mislio na osnovu mozdahih valova :P pa zar se i obicne haljine ne kreiraju na osnovu tijela?!
Ubila se za televizora... a može i za veš-mašine.
Joj ako nam je ovo buducnost mode, "zaglibili" smo dobro. :P
Da mi je docekat da se pojave ljudi-roboti pa kad bi zakuhali medjusobno to bi bilo interesantno :D
Nikad ovo ne bih obukla, prije bih rekla neni da mi ishekla :D
A ove "obicne" su inace 2D?
Kreacija na osnovu tijela? Kakva novost. A tek prijanjanje, haha. Prodaj budalama. Kreacija na osnovu položaja žučne kese? Ha, može? Car je go.
vecu glupost u zivotu nisam vidio
...ovima dole, a vi i gledate video?
Sta ovo viri na 03:18? :) volim svoje oko sokolovo
meni se cini da ti nije bas oko sokolovo pa djevojka nosi doljnji ves pogledaj malo bolje sokole hhh
...octav mure likes this :))