Klasičan kroj
11

Budući muževi izabrali savršene vjenčanice za svoje izabranice

Klix.ba
Foto: Grace Loves Lace
Foto: Grace Loves Lace
Modni brend Grace Loves Lace proveo je istraživanje među budućnim muževima kako bi došli do saznanja kakvu bi vjenčanicu muškarci najviše voljeli vidjeti na svojoj izabranici tokom ceremonije vjenčanja, prenosi Evoke.

Iako žene uvijek vole kazati da se primarno oblače za sebe, a ne za muškarca, izbor vjenčanice je odluka koju bi većina žena voljela donijeti zajedno sa svojim partnerom.

Brend Grace Loves Lace proveo je istraživanje među muškarcima kako bi došao do zaključka šta bi oni voljeli vidjeti na svojoj izabranici za vrijeme vjenčanja.

Tebalo im je nešto više od godinu da provedu istraživanje među budućim muževima iz cijelog svijeta o tome koji elementi im se dopadaju na vjenčanicama, a na povratnim informacijama koje su dobili temeljili su svoj novi model.

Foto: Grace Loves Lace
Foto: Grace Loves Lace

"Iako se to na prvi pogled ne čini i iako žene to izbjegavaju priznati, one uveliko vode računa o tome šta bi mladoženja volio vidjeti na njima tokom ceremonije vjenčanja", kazala je Megan Ziems, kreativna direktorica brenda Grace Lover Lace.

Naime, muškarci bi voljeli na svojoj budućoj životnoj saputnici vidjeti što jednostavniju, elegantnu haljinu izrađenu od bijele čipke s klasičnim krojem.

"Najčešći zahtjevi koje smo dobili od naših klijenata su da haljina bude jednostavna te da ističe sve ženske atribute, posebno poprsje i stražnjicu", dodala je Ziems.