Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok sam bio klinac balio sam za njom na svakom muzickom spotu ili na svakoj slici i bio bih spreman uraditi bilo sta za nju. Sad kad sam omatorio skontao sam zbog cega postoji zivotna dob prije koje ne mozes raditi sta hoces (npr. mladji od 18 godina) jer jednostavno mlada djecurlija ne konta neke stvari i zive u nekom svom imaginarnom svijetu... Sad kad je vidim isto je nista - k'o žbljoha i ne kontam sta sam vidio u njoj :)))
...dervo, bolan...sad si samo skonto da nemaš nikakvih šansi :)
Ja ozbiljno, a vi tako... Takvu neozbiljnost nisam vidio jos od srednje skole :) Inace kladim se u 100 mrkvi da ste isto ili slicno razmisljali :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Suljo: Čim dođem kući ima da poderem fatine tange. Mujo: Što, jesi li se toliko napalio? Suljo: Ma jok, nego me žuljaju...
Da mi je zarakijati sa njom hehehe
Prava propala polovnjaca...
koliko sam ja nju voljela, steta sto je propala ko kauc
slatkica moja
...oprasio bi je ko zlaticu u proljece... ;D
Ko je hebe...
Britney je simpaticna ;)
Volim i sama vidjeti dobru ženu, al' je ova vazda bila neproporcionalna. Fotošop helples
...šta li je tebi proporcionalno...kim "karavan" kardašijan?
Ne. Eno ti dole Bar Rafaeli, a ne trup 70% tijela, nožice 30% i to salate nake. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ah.. vec sam se zabrinuo da je sve ovo photoshopirano.. to je ona, od glave do pete :) i mi muskarci cemo poceti sebi ovo kupovati, toliko je ubjedljiva..
...pa, objektivno, i kupuješ sebi :))
...aaa...uh...
Predobra kolekcija :D
odakle je izbacila, iz štale??? joj glagola i novinara
Ne kontam što je izbacila novu kolekciju? Razumio bih da je izbacila staru da ubaci novu.