Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zatucani ste..kosa nije bitna..ima treba celavih boli glava.
TISINA TAMO! nevaljate nijedne plavke se bolje karaju crnke bolje puse jel sad 1-1
pa si i ti dosla na ideju da se potpises kao izvjesni amidja nele i kazes kako te crnke viase pale lezbaco
joj i ovih plavusa sto se potpisuju ko muskarci i fale boju kose ovaj neka wert jos prica i o produzenju vrste i nagonima mislim nidze veze vidi se da je plavusa pisala Istina za volju crnke su mi nekako vatrenije i vise me pale mada meni ne bi bio problem ni sa snjezanom ni sa ovom brazilkom produzivat ljudsku vrstu ho ho ho :D
ja gabora boze me sacuvaj! sneza je za njih \"missica\" :)
Snjezana je vrh nema price
MISS BIH 2009: http://www.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/090614090.1_mn.jpg MISS BIH 2008: http://www.eni-news.com/Eni-news/images/stories/showbiz/missbih_tanja-vujicic.jpg MISS BIH 2007: http://cache.daylife.com/imageserve/0fNagjt3dx1Hf/340x.jpg MISS BIH 2006: http://www.abc-models.com/modeli/images/woman/azra_gazdic/azra_gazdic_01.jpg morate priznat,Snezana je bolja od navedenih :)
Sta vam je papci sta pisete lose o nasoj plavci,pa naspram ovih plastikara i gabora jedna je od najljepsih...Evo bas citam bila je danas u prvih 20 za najljepsu missicu u kupacem...cura je lijepa, prezgodna,i nije bez razloga od 110 koliko ih se takmici u prvih 20...gura se i bolje prolazi i od ovih susjednih nam...a AKO SE NEKOM NE DOPADA,NEK POGLEDA MALO PROSLE MISSICE,I SKONTACE RAZLIKU,OVO JE NAPOKON NEKA KOJA LICI NA NESTO I IMA STA DA POKAZE,tako da naprijed Snezo!!!
Hvala muškarci što nas volite ! Trep-Trep ! :) Volimo i mi vas puno puno puno! Pusicaaaa!
jaranice nije ti ovo ispovjedaonica popusti nas sa svojim kompleksima il hajd na glavusu ima i za tebe mesine
nisam ljubomorna na plavuse, ali posto imam konjsku facu plavo mi ne stoji
@@indija moj pasa jesi malo nepismen al ti svaka stoji ;)..plave zene su .ebozovnije zato sto djeluju zenstvenije i njeznije a samim tim simbolisu plodnost, ocuvanje vrste je najjaci nagon i iz tog razloga muskarci su skloniji plavokosim zenama.. medjutim ni sam ne vidim razlog za ljubomoru, jer danas je bar lako obojiti kosu X)
crnke vazda ljubomorne na plavke a nevidim razlog ima dobri crni djevojki al djaba uvjek isto
Poznajem ovu Svedjanku, prava kopija Angeline Jolie. Mala je malo cudna i opicena inace.
pa naravno da su favoritkinje kad su zene prelijepe:)))nikad plava zena ne moze biti lijepa kao crnka nikad nikad:)) a s druge strane mora imati izrazito lijepe crte lice nikako okruglo lice to ne, buckaste zene jesu slatke al zene s izrazenim jagodicama bradom celom i formiranim crtama lica su najljepse...sto se i pokazalo:)))