Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da Amra zaslužuje da je se prozove glamuroznom i bez koincidencije da joj je momak fudbaler.. Pa cura pliva u tim ekstra konkurentnim vodama, preko decenije i realno je prelijepa.
slažem se!
Amra pliva u glamuroznim vodama koliko i Deen.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...e hajd sad klix, niste dugo o njoj...hajd sad na "silu" da je progurate uz bok, rame i si.su uz Irinu Shayk... ...najgore ima budala koje ce u to povjerovati ...:-D
Iskreno, meni je Shayk bezveze. Shakira je vrh.
stvarno je ljepša od Irine. Lijepa je Amra nema šta, na stranu ta njena prošlost (a i sadašnjost)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10356340_10152036301791841_3523670590586874982_n.jpg?oh=52285e8b94b0583f5ffc769119c666d0&oe=540FAFDA&__gda__=1410574796_76fd1eee1207dddff5c500caec2faabc AHAHHAHAHHA
Šta je šljunkare...
amrice :***
Najgore što ona nije djevojka nego raspuštenica i udovica ona nije ni d od djevojke nego udovica žena eto da raščistimo stvari.
Kako joj je riknuo taj muzic
udario ga balvan u šumi
Niti je glumica niti model!!u kojem je filmu glumila ?
Dzekina lujkaca sto je vec bila udavana u srbiji. Sutni to Care!
na ovoj temi, brat bratu, minimum 20 pacenika, drkadzija, i uz sve to, oboljelih od izljeva nacionalizma u mozak. tuga jedna.
To što su u tu listu stavili Ann-Kathrin Brömmel, to im je bila strašna pogreška.
Ma i on je mlad dosao do slave pa ga zaskocila najgluplja sponzorusa(jeste lijepa-al pamet u glavu) a on zeljan manekenske koke ko i svi nasi mahalasi a kasnije ce da se fata za glavu(i donju i gornju).
sponzorusa koja ceka da onaj nas bilmez nakupi jos miliona pa da ga odvede pred oltar a ubrzo i na sud (odjel za razvod) pa da mu pokupi milione ko i onom srbinu
hahahha
Čudi me da su dopušteni komentari, sad će je ljudi pošteno ispljuvati.
Pa kao i uvijek.. Nakupi se ovdje klikova.. Ali dobro, i to je neka terapija za paćenike.
Šta da ti kažem, niko ne voli sponzoruše.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mogao je Djeko i ljepsih djevojaka naci, a ne polovnjacu,, do juce neobraznog u ustima a sada ovog. Nije sta, on zasluzuje bolju. A koliko je samo platila da se ovaj tekst objavi? Bolje da se Djeko ugleda na Ibisevica, Spahica, i Salihovica, i nadje neku normalnu djevojku koja ce znati da odrzava brak i da ima djecu. Ne skidati se u glumiti neku manekenku KLJ kategorije, i zna se da ona nosi " pantalone " u vezi. Ona stavi sliku, on slijedi primjer.- Nije za njega, i to je to.
I Fotoshop cuda pravi. Vjetacke trepavice, pa malter na licu, malo botoxa, malo silikona, ekstenzije, kako se vec zovu te zenske stvari, i evo ja ljepotica. Skinu se na plazi, nigdje s***, nigdje guz*. nista Nula...
Pa ne misliš valjda da će je Dzeko oženiti?
Mozda Dzekson promjeni svoju partnericu, u Brazilu ih ima na svakom koraku koje su bolje od ove Amre.
Glamurozna je kao moja nana rahmetli!
grozna qurva.