Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepa je. Sretno!!!
dno dna ...svi natjecaji ljepote ....neki seoski uhljup grabi lovu na nekoj licenci a ove mladice snjiraju po pisti ..jako bitno ...za dvije godine , cak i da pobjedi niko nece znati za nju ...takmicenje bez smisla..bas kao i glupi reality
starlete lupaju minuse ....:)
lijepa je ,ali malo mi je previše " špicasta " u faci i ne bi škodila koja kilica još što se mene tiče sa srećom .....
Jes` ona lijepa nacrtana ali brate mili premrsava
Una eterna sonrisa. En la cabaña vive triste la armonía y la dulce sensación que recuerda el infinito, el sabor de una sonrisa y una rima desolada. Francesco Sinibaldi
Ne vidim ništa što bi uticalo na osvajanje prestižne titule. Slika 10! :))))) Kakva su ovo stopala?! Zbog njih nije trebala ući u finale. Očito, neko je gura! Uz to mala je i anoreksična.
Dobro žensko, majke mi!:D
Alahu dragi kako je gliždava? Ali ima lijepe crte lica, ženski atributi su kako tako;)
Iskreno meni nije ništa posebno, ima o ho ho ljepših i zgodnijih djevojaka. Ali nek joj je sa srećom
Ako vidite Halida na ovom clanku, porucite mu da cu mu koske polomiti. :)
Sta uradise cetnici raselise sve sto je postojalo i sto ce postojati mamicu vam smecarsku prljavu..
@highline Jest od jna "arapa" koji su pucali na sve sto se kretalo po BiH.....kad srbi kazu bos.muslimani arapi ili turci a 95% srba na balkanu garavi,mrki...pljunuta braca turaka/arapa. Ironicno zar ne?
Kakvih prelijepih cura ima u Bosni...,ona bi ovdje bila samo prosjecna...
vidi se da je Amerikanka ..
10/10 sto jes jes.
Bosanski damar...Znao sam.
ja bi je sad zenio
Sve super,samo te kurije oči da ti nana kaže liječi dok možeš jer vremenom rastu na žalost...
Slika br 10...a inače bilo je i ljepših mnogo :) Ali zna se kako se ovde prolazi tako da i nije neki prestiž i to samo bosanke.Navikle davati eto kako se prođe.(Ne sve naravno) i poslije ovoga si Elite model.Znam sve pravija igra ne može biti.
@Bogata nana Djevojka je obrazovana i pametna! Ima zavrsen fakultet tj Degree in Psychology. Australci su upoznati sa njom jer jos kao dijete je se pojavljivala na raznim TV ad-ovima. Prije ovoga bila je Miss Tourism International i Miss Tourism Australia ... Njoj su vrata uvijek bila otvorena i bez konstatacije " navikla davati eto kako se prodje".
PRIKAŽI ODGOVORE (13)