Moda i ljepota
0

Borci za prava životinja pokrenuli kampanju protiv Beyonce

NINA
Izazovne kreacije od krzna kojima pjevačica Beyonce privlači pažnju mnogih muškaraca, uspjela je time privući i borce za prava životinja koji su od nje zatražili da prekine nositi krzno.

Aktivisti udruge koja se bori za etički tretman životinja (PETA) nisu nimalo oduševljeni što poznata pjevačica u svojim javnim nastupima često nosi i krzno.

Članica skupine "Destiny's Child" borcima za prava životinja toliko se zamjerila da su oni odlučili pokrenuti posebnu kampanju kojom će je pokušati nagovoriti da promijeni stil odijevanja. U američkom muzičkom časopisu Billboard danas će se tako pojaviti oglas s fotografijom psa uhvaćenog u zamku kojeg će pratiti i posebna poruka upućena pjevačici.

"Draga Beyonce, tvoji brojni obožavatelji - članovi PETA-e tužni su što si ignorisala naše poruke u kojima smo ti pokušavali skrenuti pažnju na okrutne metode ubijanja životinja čije krzno nosiš", stoji u poruci kojom se od poznate pjevačice traži da, kao dobra kršćanka, osudi takvo ponašanje prema životinjama.

"Svako ko nosi krzno ima krvave ruke", navodi se u poruci koju potpisuje potpredsjednik PETA-e, Dan Mathews.