Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam i stvarno nikako ne mogu dokuciti, zasto nekome necija marama moze da smeta i da se zabrani. To je nesto sto je dio njihove kulture i sto vole da nose, a ako cemo iskreno i simpaticno im stoji. :-) I zasto bi to nekome smetalo, isto ko da se zabrani nositi sesir... ili bilo koji drugi odjevni predmet, zabraniti ga,, zasto , cemu..???
@SvetiPerun ama zabranjivanja necega sto je vezano za neciju kulturu, ma i da nije vezano za kluturu je van svake pameti. Jos pogotovo nesto ovako sto nikome ne smeta, i cak sto vise dobro im stoji. :-)
@SvetiPerun haha pa i ne, ali da volim borila bi se da mi nikada niko ne zabrani ono sto ja volim, sto je meni drago... Znaci sve je to stvar izbora, i to apsolutno nikome ne bi trebalo da smeta. :-) A zasto pitas, neki poseban razlog ili..??
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nevjerovatno je koliko su ove zene lijepe, cijela Afrika je prelijepa... samo da se otresu od kolonijalnih djubradi i zapada.
https://www.smore.com/5d4ec
Gle', jedna deblja od druge a lafo nemaju šta jest'. Koga vi mažete? Sigurno su sakrile je'an snickers il' mars ispod marame.
Kad je neko ograničena stoka odbija sve što je drugačije od njega. Tako je svugdje u svijetu. Samo, neko to koristi za ostanak na vlasti.
Zašto se moji Bošnjaci identificiraju kao Turci?
prva najljepša! i marama i žena ;)
Meni se bas dopada ovakav nacin vezanja marame. Jos kad imaju one svoje tradicionalne haljine, super im stoji.
hahah Nekako su posebne s ovim, i bas lijepe za vidjeti. ;-)
@smiling ... Ovdje nose upravo tu tradicionalnu odjecu i vezu ove marame, neobicno je. A muskarci obuku odjelo a dole patike jbg :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
...malo mi se bljucne na ova masovna "shvatanja sebe kao kraljice". da ja, npr., shvatim sebe pablikli kao "kralja", mislim da bi me pučanstvo s razlogom žestoko i brutalno ismijalo.
Slatke ste mi sve :)