Za ljeto 2023.
2

Bizarna kampanja s vanzemaljcima: Kim Kardashian predstavila novu kolekciju kupaćih kostima Skims

N. C.
(Foto: Instagram)
(Foto: Instagram)
Kim Kardashian predstavila je novu liniju kupaćih kostima svog modnog brenda Skims, bizarnom kampanjom uz "vanzemaljce".

Kampanje s vanzemaljskom tematikom privukla je pažnju, a od utorka je postala dostupna za kupovinu.

Kardashian je sama modelirala nekoliko kostima u užurbanoj kampanji koju je snimila rediteljica filma "Spring Breakers" Harmony Korine. Za kampanju je pozirala i Kardashian uz modele koji su imali maske vanzemanljaca.

U ponudi Skims Swim su jednodjelni i dvodjelni kostimu u jarkim bojama. Iako nećete moći da dodate njihove vanzemaljske maske u svoju košaricu, možete kupiti niz njihovih kupaćih kostima, od klasike kao što je trokutni topovi (38 USD) do zaokreta na tradicionalnim kupaćim kostimima kao što je majica s preklopima za plivanje (52 USD) .

A kada je u pitanju pokrivanje na obali, Kardashian vam nudi nekoliko stilova koji su dvostruko korisni kao kupaći kostimi i svakodnevna odjeća. U ponudi možete naći sve mrežaste haljine dugih rukava (88 USD) i do haljina sa majicom za plivanje (88 dolara), suknja sa sarongom za plivanje (78 dolara) i Cover Up Cargo hlača (78 dolara).