Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zanimljivo je to sto se pored sve kompjuterizacije i modernizacije i istrazivanja u svijetu (slijetanje kojekakvih letjelica na mars i istrazivanje svemira), jos nije pronasao lijek protiv akni
@Melisa Ovi navodi su malo smjeli s tvoje strane. Ne uspjevaju kod svih ova tri proizvoda. Je li isto kad je masna i suha koza sklona aknama? Mogu li isti proizvodi za sve? Po meni, treba kozu odrzavati cistom, redovno se umivati, imati dobru dnevnu kremu i neku neagresivnu kremu za problematicna podrucja. Akne ako su pubertetske ili adolescentske jednostavno su \"pogurane\" hormonima i moraju biti tu određeni period. Ali ako je problem onih velikih cisticnih onda se u dogovoru sa ljekarom piju lijekovi, koji opet i nisu bas bezazleni jer se vecina takvih ne smije primjenjivati u trudnoci. Jel to commi radis ko programer?
...dobro je pa još ne postadoh i farmaceut :)
...snabdjevam ih pameću :)
@commi Zasto ne razumijem, jesi` ti apotekar ili snabjevas proizvodima? :)
...melisa, ne spominji apoteke živa bila :)...kad me nazovu, ubio bi se k\'o siroče :)
Bez pametovanja, za akne postoji lijek samo sto ga niko nece da prvo da ponudi jer sta od tolike kozmetike i lazni preparata. 1 Lubex sapun u tecnosti (permamed) 2 Aknefug BP 5 Losion (proizvod od spirig) 3 Exscipial U Hydrotion Ove tri stvari konbinovana njega i lijej protiv akni mogu se nabaviti samo u apotekama.
Klix Classic
...pun sam akni k\'o BiH politicara...
Zanimljivo je to, kako su neki ljudi hodali po drugom nebeskom tijelu a vecina Bosanaca nije hodala van Balkana. Pa sta se tim dokazuje?
Dragi prepisivacu hajd kad vec prepisujes sa jezika koji ocigledno ne znas,uzmi 5 minuta kad sve zavrsis pa procitaj tekst jos jednom da vidis razumijes li uopste to sto si prepisao.Nista lose samo dobronamjeran savjet da vas bezze ne prozivaju.