Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj bina im je glavna :)
sta cevapi urade od balerina ? :)))
Nemam ništa protiv umjetnosti, čak šta više, izuzetno cijenim i uvažavam umjetnike čija je kreativna manifestacija njihovog duha doprinijela 'stvaranju' nečega što je lijepo, što odiše pozitivnom energijom i što je praktično primjenljivo. ALI REALNO BRATE, DA SE MOJA DJEVOJKA OVAKO OBUČE, POLOMIO BIH JOJ OBJE NOGE...
Jbt zamisli koliko su se usmrdile ispod ovih najlona.....;P
ionako trebaju sagoriti ono salo..malo su mi bucmaste :)
Huso...neko voli bucmaste :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta reci na ovo? Kakvu posluku porati? Glupace nose najlonske kese na sebi i to treba da bude interesantno nekome. Kakve pukotine! Ja il sam previse zaostao il ne znam, meni ovo nije normalno i nije vrijedno paznje.
I ja sebi napravio jaknu od promašenih listića na kladionici :)
Ne znam, ja ovo ne kontam...
Što je najsmješnije ne kontaju ni ovi iz publike :)
Taaaaaaaaaaa ćete vi...ne kontam ni ja :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)