Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa modno su osvjesteni, sta u tome ima lose... :D
boli nas kur*c sta ko nosi .. joj i vi svakakva sranja objavljujete .. bas ste glupi .. glupi ste ko kur*c ..
CRKVA, EVIL OF THE WORLD!!!
ma ove vjerske zajednice su vec odavno postale kao privatne firme...ljudi niste svjesni koji se tu novci vrte...a narod go,bos i gladan....
Odje i Bog vozi mercedes....
Cvike su mu garant POLICE. A i rucni sat mu cakli. Ali dobro religija je ionako već odavno stvar mode iza koje stoje proizvođači i trgovci. Kupi ovo i ovo za ovaj i ovaj sveti dan.
nebiram ni jedno ni drugo biram adidas a vi se pusite vjernici ;)
religijske vodje, moralne vertikale...my ass!
da, ovo je bas vrijeme kada treba da bude modno osvijesten. Cijeli svijet u krizi, obitelji sa djecom jedva prezivljavaju! A on jos treba da reklamira izopaceno skupe modne proizvode, i time jaca gay lobij. Izmedju ostalog - svatko ko nije \"excentrican\" , gay , ili oni koji ih podrzavaju nema sanse da se pokaze kao dizajner! Pravi primjer reklame. Fuuuj !
aferim sa-x-u na uvijek domišljatim naslovima članaka. naime, ovaj smatram u rangu sa \'takmičenje u tucanju i izbor najljepših jaja\', te, već legendarnim \'dječaka silovili brat, rođak, sestra i komšija penzioner\'.
a ja sam katolik i vjernik,ali brate ovi svećenici i slično,to je sve puklo,te karaju dječake,te izvolijevaju luksuz...svaka čast wojtili,bio je ljudina ali ovaj gore na slici..:/
eeeee, kasnite. kad je ikad nas r,e,i,s e,f,e,n,d,i,j,a nosao svoje armani odore po bajramskim namazima....ihihihiiiiiii, vi vatikanski p,e,d,o,f,i,l,i ste jos nosali samo gacice napravljene od medjedjeg krzna i nosali ste koplja.
http://www.youtube.com/watch?v=niQV2KGMnjM
NIJE PRADU , NEGO BRADU :P
Ali ljudi, vidi mu glOve, kol\'ka je...