Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Autošovinizam je teška mentalna boljka. Jasno mi je kad su homoseksualci u pitanju zašto guraju ovakve teme. Međutim kada normalne osobe počnu da promovišu LGBT to je već za posmatranje. Zamisli da neko stvarno vjeruje da možeš promijeniti spol i da je to ko biva neko pravo. I pitaš šta je u tim glavama? Pa uglavnom ništa. Osim patološka potreba da liče na nešto što nisu. Da budu "iznad" okoline, tobože "progresivni". Kompleksi su čudo.
Psihički poremećaj je to ,po meni,pa neka govori ko sta hoce
hoćemo nakon ane brnabić prvu tranrodnu premijerke preko Drine
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
SVE I JEDNA tanka treba ko vlas kose dede od 80 godina... Šta je postao sinonim ljepote!? Pa ja ću subotom u Sarajevu/Mostaru/Banja Luci/Tuzli dovesti 50 boljih koka za slikanje. Ova Hadid-pegla je po faci složila, kome je ovo dobro, nije normalan.
Sta to sad znaci,jel ima belegiju il nema?
Pa sto diras ljude ako je poremecaj i bolest. Stvarno ne kontam, ide i pljuje po ljudima sto imaju kako ti kazes poremecaj. Svako od nas zna nekog feminiziranog, ili zenu koja hoce biti frajer. Jednostavno se rodis tako, uradi ti svoj kariogram bolje ti je, vidi da te ne dere stitnjaca debilu
Ništa za pohvalu.
Uglavi zensko, a ustvari tijelo muskarca
Transrodni je glup izraz ne rode se ko transići.
Bolest!
otislo sve u pm...
E bas mi se j..... Za to..
šta znači transrodna osoba ? jel' androgena individua, nije. jel rodjen kao djecak sa ženskim polnim organom, ili djevojčica sa muškim. ili je neko ko je odlucio da nije ono što jeste? o čemu se radi ?
Let it be fucking known - this is and always will be a fucking dude. Period
Ucheram injojzi
vrijeme je za smak svijeta
Bolescura
nije, ovo, prva, bilo je ovi i ranije, samo se krilo