Najpoznatiji androgini model
11
Andrej Pejić: Sa 12 godina htio sam biti vještica
Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest ljep otac ga j.e.b.o. ja bi ga derno stare mi
mož mislit ša bi bilo s njim da zaglavi u KP Zenicu....? :(
ja sam zensko. i ovo za mene nije muskarac. jezim se od svih isfeminiziranih tipova. rozih majica. uskih hlaca. iscupanih obrva. tone gela itd. pravi muskarac je kultivirana zivotinja. kultivirana ali ipak ZIVOTINJA. (i prava zena mu je svetinja). eto toliko.
Jesam li ja jedina kojoj se povraća od ovih njegovih benova? :(
fuj
Nikako ja to ne razumijem. Zasto ovoliko ruzni komentara o ovom decku.Ruku na srce prekrasan je,a to sto je on orijentiran ovako je njegova osobna stvar.Ja doista ne vidim nista lose decko je lijep,uspjesan,a to sto neki to ne mogu razumjeti njega sigurno nije briga.Hvala Bogu na vrijeme je otisao iz sredine u kojoj bi ga mnogo gori stavili na stup srama.
Poremeceni bolesnik!
Ko se pali, haha... jedino se vi zene palite \"on je sladak\", pa sta ako je sladak i kakva vajda od toga... pitacu te za njega kad ti musko bude zatrebalo u kuci da sa tobom podijeli dobro i zlo, da ti nesto popravi, da ti pomogne, da te odbrani, i na kraju krajeva zasto ne reci - kad ti zatreba da te dobro izyebe... e tad cu te pitati za ovu dvospolnu sladunjavu karikaturu... e moje zene, dobro rece onaj gore, dogovorite se same sa sobom prvo pa cete onda lako i sa nama
Hajde nemojte da se palite odmah . Mozemo valda reci da je neko sladak i lijep ,
ja sam ena ona koja je dudlala cetvErici sa bubom sto odose u Madrid, i ovom bih rado podudlala....liz, liz...puš, puš....
...englezi imaju jednu \"gospodin ne čačka nos ni kad je sam u sobi\"...pa vi sad, dame i gospodo vidite Đe ste :)
namjerno izazivate i tjerate me da kazem nesto u vezi njegovog promjera analnog otvora,mislim stvarno nema smisla
daleko od toga da neko ima nesto protiv njega komentarisali smo post jedne dame koja bosanske muskarce naziva zivotinjama.
kao prvo momak nije kriv sto je tako rodjen,sta je sad trebo izvrsiti neke operacije pa nije lud kad je sasvim ok i ako se on osjeca dobro u svojoj kozi neka ga sta ste zapeli uvijek vam nesto smeta ccc, meni je on bas super i drago mi je sto nize uspjehe u svijetu..
ma naravno commi a ima i onih koji su magnet za one koje je \"dama\" navela pa kad se oprze onda ih deklarise kao zivotinje.ima i oni koje puca majcinski fazon pa kad skontaju da imaju jos jedno dijete extra brecnu se pa traze tu zivotinju.i kad probaju sve skontaju da je onaj sto mu nije ni dala sansu da se upozna s njon ustvari pravi...ali avaj on je vec ozenjen ;)
@@@žene ...slažem se...a i žene, izgledom i ponašanjem, većinom dno...perpetuum mobile, valjda, što gori jedni to gori i drugi :)
ooo pa nisam vas prepoznao.vi ste izgleda svoju ljestvicu visoko postavili? elem da to nije biracica -otiracica mozda ili mozda neznam ili nisam probala??