Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na listi nema nase Hane. Toliko o relevantnosti izbora.
Jesu li pogledali sva lica svijeta, negdje oko 8 milijardi pa onda odlucili ko je najljepsi?
kod nas u bingu/konzumu rade duplo ljepse 😁😁
rade K
ok, slažem se...
Najljepse lice - ili tacnije najljepse renovirano lice (nova fasada, lepeze iznad ociju, oluci oko usta, prefarbani krov, ofarbani i zakiceni prozori i tako to) u konkurenciji holividskih izlozbenih lutaka koje ni majka ne moze vise da prepozna. I naravno, radi se o licu, a ne onome sto se nalazi nepotrebno iza lica, jer tu bas i nema nekog kvaliteta i pameti.
Priča se da zna dobru sirnicu napraviti. Burek još uči ali će i to savladati
Ovako je i ona nasa djevojka iz Bosne prije nekoliko godina osvojila ovu ili slicnu nagradu 100%.Bila je odmah gostovala na Face kod Senada ali se ne mogu sjetiti imena,bas prelijepa a usto i kulturna i evo nigdje je nema više po drustvenim mrezama,pa joj i zbog toga što nije pokleknula ovim novim trendovima treba na tom čestitati.
A neka od Ramovićki??Nana,mati...iko??
Cvijanovicka je za ovu Majkicka.
Spavaš li mirno dušanka majkić
Dobila je ona KITULU, kakvu ba titulu.