Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Okey Dobro je gluposti. Mene interesuje proces dobijanja stalne vize za ameriku i sta je sve potrebeno za to,pa ako ima neko od uvazenih komentatora koji je sve to prosao da mi to javi na mail: [email protected] Inace imam 21god.,zavrsenu srednju skolu i posao i stan zagarantiran u americi samo mi jos viza treba sto je cini mi se najtezi dio pa zato ako ima ko da je spreman da mi pomogne si informacijema o tom procesu nek mi se javi na navedeni mail. Unapred zahvalan
za bh amer : pojdes kitu erektivnu , jos uvijek tvoje pare od poreza dolaze u bih kao pomoc napacenim bosancima i hercegovcima pa ti sad vidi koliko ces raditi sati sedmicno vise sati - vise nama para sabane jedan !
Bitno je da je tebe BH-kita napravila sve ostalo je irelevantno baaaa.
Sin balegar pita babu, babo bolan sto mi u govnima zivimo? E, jebiga sine, domovina je domovina.
Ja sam u USA i dobro mi je. A sto se vas tice, evo cesem se po dupetu. Necete da radite, kradete, pljujete po cesti. Bolje niste ni zasluzili. Tek kad sam izaso svatio sam u kojim sam govnima bio.
Zanima zasto Bosanci svuda vrijedno sljajkajuo sim u BIH. Izgradli su Sloveniju, Hrvatsku, Njemacku,... A sta bi sa Bosnom kurac ?
a ko od vas zna koji je glavni grad Alaska itd.?
pa ni velika vecina danaca ne zna gdje se na karti nalazi bih,zato amerikancima ne treba ni zamjeriti.....
Jooj, pa sljakali bi i mi, da imamo sta/kome/gdje ... ustvari ne bih... taki' smo mi.. ne znam mozda i bi ... mozda .. al' opet ......... nebitno ..
Obzirom na njihov trenutacni standard,smatraju da se sve moze novcem kupiti:)Od silnih hamburgera,pomfrita i ostalih visokokaloricnih stvari potrebnija im je malo veca enciklopedija!!!
Istina, apsolitna istina.
Pitaje bosanske Amerikance koliko sati na tjedan oni sljakaju. Pa onda razmislisite koliko vi sljakate. Bice vam kristalno jasno zasto oni imaju mnogo vise.
Mozel jedno garantno pismo zemljaku?
Pa ekonomj u Bosnu je dobro isto kao ekonomj u Americu. Ali samo godina je 1867 u America i u Bosnu je 2004. Ako razumijes:)
To nema veze zato sto oni hrani citav svjet kad ekonomija u USA je lose citav ekonomj u svjeti je lose. Amerika moze kad oce jebat citaz svjet oni imaju toliko dobro vojnu da bi oni mogli napadat bilo koju zemlju u sviet i pobjedit jesil vidio u 9/11 samo 3 avjoni i vec su Irak i Afghanistan jebali. Svako zemlu u Evropi i Aisa i puno druge zemlje su sad dobri od Ameriku. Sto bi bila evropa na nebi america stao hitler. Ako bi bilo bog za svaku zemlju u svjet to je amerika. Sta bi bilo od Bosnu da nembi america stali one cetniks mi bi bili Greater Serbia. Evropa nebi nikad napadli cetniks zato sto su picke i kukavice.Ali America nije.