Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ eluminat Njega je na zavidnom nivou (centar se nalazi u EU) . Ja ih lijecim , a njega je posao drugih......ali bilo kako bilo ....sigurno bi se i ti sam osjecao lijepo kod nas ...:-)))
@ja da ti i tvoje kolege bolje radite taj svoj posao, možda ne bi tako smrdilo...
Istina ! Osim, na hranu koju konzumiramo ili pice , sto je jos gore , mijenja se miris tijela i sa godinama. Ja radim u starackom domu i nakon par slobodnih dana , ujutro kad ulazim , najradije bih masku da imam. Neznam dali je to miris stale ili ukiselitog mlijeka. Da se razumijemo ,ja radim svoj posao koji volim i jako sam osjetljiva na starije osobe. Na kraju krajeva i mi cemo ostariti i mozda biti i gori od njih . S toga ja ih ne ponizavam nego navodim primjer.
Jel to ona ista Evropa koja se kupala u govnima donedavno, dok smo mi imali cesme ? I jel to ta ista Evropa sto podrzava incest, homoseksualizam ? Ne hvala !!!!!!!!!
vala po saraj.evskim busevima i tramvajevima ljeti ti se moze zivot og.aditi...koliko mirisa koliko smr.ad.ova se pomješa i mi kazemo mi č.isti...f.uj... samo zbog tog pozelis otici u evropu.samo probajte javni prijevoz bilo gdje drugdje i bit ce vam jasno kako \"mirišemo\" bos.anci cevapi,crni luk,bijeli luk,znoj od nekupanja, radni zn.oj, z.noj od vrucine,meso,riba,kupus,paprikaš,sataraš,...i onda tjelesne tekučine...:-D
ja mirisem na lavandu sve su cure lude za mnom ali ja cu ih razocarat i naci cu sebi decka koji mirise na jorgovan ili bar na ruzu.
Ja smrdim ko da mi je 80 godina!
pa zato penzioneri u tramvaju imaju specifican miris spaljene gume...lijep sam .hvala.