Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bi tu mamicu stavio u različite avanture također
Hoćeš da te vodim u zoo vrt? E mo'š se slikat'.... Majka avantura, nema šta. U potrazi za foto-aparatom i fotošopom.
Neznam za vas meni je extra jiš kad bi nam objasnila kojim fotošopom radila bilo bi fino.
Adobe-ovim
Fina zabava! Samo mislim da je gospođa morala zapostaviti svoje troje djece. :)))))) Zabava sa Photoshopom oduzima dosta vremena.
Ne znam, meni bi bilo orginalnije da si djete uzela za ruku pa odvela u parkic pa da dozivi avanturu uzivo. :-)
Sta ces, ona misli da je veliku stvar napravila, ali ustvari svom djetetu je uskratila sat dva dva vremena koliko god da joj je trebalo da ovo napravi, umjesto da je uzivala u trenutcima provedenim zajedno. To vrijeme tako brzo proleti i koliko god da ga imas malo je. :-)
kicheraj...
Vama gospodjo svaka cast, a tebi mali jebem mater :D
Dobar,dobar. :D
Slike su slatke... Žena se maaaalo zaigrala u fotošopu i hajmo o tome članak napisati, BIG DEAL... BTW mogla ga je vala i presvući koji put :)
mislis da mali ne bude svaki put u istom, hehe imas pravo silent :)
Silent_Thorin klasicno bosanski, hajmo malo srati po onome sto kreativni ljudi rade, a tvoja kreativnost ne ide dalje od citanja klixa i komentarisanja raznih tekstova.- Svaka cast tvojoj gluposti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)