Promo
2

Magični decembar u Sunnylandu: Dodjela paketića uz prigodan zabavni program

Novogodišnjim praznicima se raduju sve populacije, a pogotovo najmlađi. Kako bi praznično raspoloženje bilo upotpunjeno u Sunnylandu 29. decembra ove godine organizujemo dodjelu paketića i ovaj magični mjesec ispraćamo u radosti i prigodnom programu koji počinje od 17 sati.

Brojne maskote, facepainting i oblikovanje balona samo su neki od sadržaja da upotpune dječiju zabavu, a tu je i nezaobilazni Djeda Mraz koji će dijeliti paketiće i plesom i pjesmom uveseljavati najmlađe.

Novogodišnji praznici su nezamislivi bez želja te će tako mališani imati priliku svoje napisati u pismima i predati ih Djeda Mrazu. Kutija u kojoj će se skupljati želje nalazit će se u igraonici, a one najbolje će biti nagrađene poklon paketom.

Za najmađe smo priredili disco i prigodan program u kojem i sami mogu učestvovati, a naravno uz sve to će im biti na raspolaganju i igraonica. Cijena programa po djetetu je 5 KM, s tim da u nju nije uključena vrijednost paketića. Također, roditelji za svoje mališane mogu dan ranije donijeti paketiće ili na dan dodijele do 11 sati sa imenom i prezimenom djeteta.

Kompanija FIS, naš prijatelj programa, obezbijedila je poseban i najljepši kutak za dodjelu paketića.

Pozivamo vas da nas posjetite i zabilježite čarobne trenutke, a za više informacija i rezervaciju mjesta pozovite nas na broj 057/991-339 li nam pišite na mail [email protected].

Kako bi izbjegli veliku zagađenost u gradu neka Sunnyland bude vaš savršen bijeg od smoga i zagađenih čestica. Samo pet minuta vožnje od centra grada vam je dovoljno da dođete do nas i uživate u čistom zraku svaki radni dan od 10 do 20 sati.

Možete uživati u suncu i pogledu na grad uz našu super ponudu od 6 KM u koju su uključene cijeđena narandža i voćna salata. Osim zabavnih sadržaja, posebna ponuda čeka i prave gurmane. Riječ je o ''Pizza Dayu'' i svi posjetioci će tokom cijelog dana 10. i 31. januara 2020. godine imati 50 posto popusta na određene vrste pizza ( Capriciossa, Margherita, Trebevićka i Vegeteriana).

I za ljubitelje burgera organizujemo jedinstveni gastronomski događaj ‘’Burger Night’’ u našem restoranu u petak 17. januara 2020. Godina od 18 sati. Očekuje vas neodoljiva ponuda raznih vrsta burgera koje je odabrao naš vrsni Chef Mirko Maksimović.

U ponudi su: Mrki Burger New York Burger Chicken Burger Double Cheeseburger

Molimo Vas da svoje mjesto rezervišete na mail [email protected] ili nas pozovite na broj 057/991-339.

Sunnyland je mislio i na parove pa vas pozivamo na romantičnu večeru za dvoje uz najljepši pogled na grad u petak, 24. januara 2020. Od 18 sati. Cijena za dvije osobe je 25 KM.

Ponuda romantične večere za dvoje:

Toplo predjelo- Wok povrće na bagetu

Izbor glavnog jela:

  1. Pileći odrezak sa sosom od gljiva (Prilog: Pečeni krompir sa lukom, mrkvom i paradajom)
  2. Fish and Chips (File oslića u tempuri sa pomfritom) Desert – Tres Leches

Molimo Vas da Vaše mjesto rezervišete pozivom na broj 057/991-339 ili na mail [email protected]. Dok uživate u romantičnoj večeri vašim mališanima nudimo gratis korištenje igraonice.

Kako bi se spremili za nastupajuće praznike Sunnyland Vam donosi Cake Day all day -50% na sve vrste kolača svake srijede od 10 do 20 sati.

Dragi mališani, 11. i 25. januara 2020. godine zabavite se uz najpoznatije maskote koje će se sa vama družiti u našoj igraonici ‘’Čarobna šuma’’ od 13 do 15 sati. Maskirajte se i vi u omiljene crtane heroje. Cijena ovog programa je 5 KM.

Mališani ukoliko ste spremni napraviti sami svoju pizzu uz omiljene dodatke posjetite nas 15. januara 2020. godine od 18 sati. Zabavite se praveći vase omiljeno jelo i podijelite gas a roditeljima. Broj mjesta je ograničen pa zbog toga budite brzi i prijavite se na vrijeme na broj 057/991-339.

Djeca vjeruju u čarolije, pa kombinacija dječijeg osmijeha i zanimljivih mađioničarskih trikova svaku mađioničarsku predstavu pretvaraju u nezaboravno iskustvo koje se dugo pamti. Sve to 'upakirano' je u puno igre, smijeha i zabave u nastojanju da mašta preuzme glavnu ulogu i da predstava postane djetetu pravi doživljaj čarobnog. Zbog toga smo za najmlađe pripremili i mađioničarsku predstavu 29. januara 2020. godine od 18 do 19 sati za cijelu porodicu. Nakon toga zabavite se u igraonici ‘’Čarobna Šuma’’. Cijena predstave je 5 KM.