Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da si iole pismen, znao bi kada trebaš da koristiš CAPS, te interpukcijske znakove. Kultura se nosi iz doma, teško da ćeš je ikada steći!
Tvoj post potvrduje da si zadrti primitivac i ratar.
ZAPAD vidi se da si poprimio te kretenluke tamo, ko si ti seljak jedan da govoris da smo mi ovdje primitivci, da si na \'zapadu zapada\' ti ces uvijek bit seljak
Tacno, nekada se mora i popu..ti sefu (ovo mislim figurativno)
Pa bolje je biti Orangutan nego zalupani dinaroidni domorodac!
PA DOBRO IMAS MALO I PRAVO. JA SAM OTISAO SA BALKANA 1990. ALI SAM SE NAUCIO KULTURI I PONASANJU A VI TAMO DOLE NECETE NIKADA.
@ZAPAD i @@ZAPAD - jel\' znate da ste vi orangutani??? ko je vas naucio kulturi orangutani jedni, nije balkanac kriv, kriv je sistem i krivi su orangutani kao vi! Mars odakle ste dosli!
Upravu si ti sa zapada ali ko ce nauciti Balkanca kulturi a kamoli da radi kako treba. Sve se spojilo nekultura ,neobrazovanost,lopovluk seljakluk, nepismenost itd.
MI TO DOBRO ZNAMO NA ZAPADU. OVO JE DOBRO ZA NASE NEKULTURNE BALKANCE KOJI TREBAJU OVAKVIH SAVJETA I PUUNOO SEMINARA DA BI ZNALI STA JE POSAO I KAKO JE TESKO ZARADITI NOVAC.
5 stvari koje poslodavci koje cine da bi radnici bili ne zadovoljni, pa dovodi do ovog gore navedenog teksta: 1. sef maltretira podredjene, samo zato sto misli da je sef i da su mu ispod nejga robovi 2. zapni i nabaci posla sto vise radniku, da ne zna gdje se nalazi i da nema vremena da pametuje 3. otmi mu sve beneficije, ne daj mu odmora, zaboravi da je radio prekovrmeno, zaboravi da mu trebas povisiti platu jer je radio za dvojicu, ukini mu internet da bi popravio efekat rada - pa radio i za cak trojicu 4. ne uplacuj mu doprinose, kasni mu s platom, izbjegavaj konstruktivne razgovore, izbjegavaj saslusanja radnika 5. prijeti mu otkazom ako slucajno pisne, smanji mu platu ako slucajno pisne, maltretiraj ga ako te ne poslusa da ti unese namjestaj zato sto si mu sef