Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vala ja bih radije otišla da vidim onaj grad Petru u Jordanu, nego London.. Ljudi su prije 2500 godina uklesali grad u kamen, a Engleskom su tada još uvijek hodila plemena Brita..
Engleska je kolonijalna sila koja je stekla svoje bogatstvo krvlju i stradanjem drugih naroda or Indijaca do Americkih Indijanaca do Australaca,veci dio Afrike itd. Sve ovo bogatstvo sto vidite je zasnovana krvlju na grbaci jednog od tih naroda. A neupuceni i "moderni" hajvani se DIVE tome. Kazu jesu Englezi civilizovani a svi ostali primitivni.To mogu biti samo rijeci jednog debila.
Sve super.Još samo da nije copy/paste nečeg s druge strane La Manche-a.