Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahahahaha .. e svaka čast ... onaj security , policajac ili šta je već mi je najjači .... petica za domišljatost i kreativnost :)
hahahah e vala je dobar, pa covjeku izgleda treba odmor, pa samo malo duska. ;-) E sto im se ismijah :D Bella pogledaj lakirane nokte, samo su nalakirani koji se vide. hahahah ;-)
pa nije obojila ove svoje debele ruzne prste do kraja jer joj je cipela namijenjena samo za dva prsta, sta ih ima lakirat kad ih niko nece vidjeti
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
...slika 4....i ja spavam sa tv--om u krevetu..abd u maju ocekujem prinove
...yes malo sutra gorenje 78 ..crno bijeli ..guzica mu ko gepek u dzete po zadi
sta cete dobit kao prinovu ti i tv , predpostavljam plazmu :/
Rad je stvorio covjeka a nerad gospodina .Izet Fazlinovic. Ja kad se rahatskalejisem ovi sa slika ne mogu mi politi na ruke..
E stvarno je gora lijenost nego bolest! Debili!
aj, svašta! biram ljenost, a bolest nikako!
@99% bosanac, u bolesti se čovjek nada ozdravljenju (traži lijek) , a u lijenosti nema lijeka, ni za lijeka! :)))))) Razumiješ'? Lijen ostaje lijen do kraja svog života i povlači se kao najveći bolesnik.
Ovje se u vecini slucajeva radi o prakticnim rjesenjima, prilagoditi nesto sebi ne znaci biti lijen. Relativno lijena osoba radi kad za to ima zdravu motivaciju, a budala radi bez razloga. Cesto se za osobe kaze da su lijene kad nece nesto besplatno raditi, ili raditi nesto bez vidljivog razloga za to. Mislim da je Gates u pravu
usisivac je titooo..ko ce ici iza zgrade po krpu hahhahahah kaf me stara posalje ahahhahahaha ubio bi se xD spala STIPALJICA HAHAHAHAHA
Ja mislio da sam ja lijen ali kad vidjeh pojedine slike ja sam pravi radisa :) Ovo sto je rekao Bil Gejts je istinito, lijeni ljudi uvjek razmisljaju kako da ubrzaju posao konstruisuci neka pomagala i slicni, nisam mislio na ove bas lijene koji ne mogu drzati mobitel u rukama.
super
ovo treba tokom tuci
Mogu li se locirat
A Božićnog drvca :D. Može se ovdje pokupit' i koja dobra ideja :).
hahah koji carevi ;)
Ono sa kosilicom je ekstra,ali dzabe mi je, kad mi je kosilica na struju :P
13. slika fitness i pokretne stepenice savrsena kombinacija ahaha
Kako zaraditi na internetu? http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=653772
Ja ovo ne bih nazvala ljenost nego domišljatost i praktičnost.
lajk za tortu napravi si sama :D a zadnja se osjeti :D na besparicu reklo bi se
Pa nije baš na ovim slikama tolika ljenost prikazana, u većini ovih situacija je trebalo prvo neki trud uložiti da bi se stvorili uslovi za uživanje u ljenosti..:)