Pogledajte nove modele
36

Ljubiteljice cipela došle su na svoje: U Deichmann je stigla kolekcija koju ste čekali

Nova kolekcija u Deichmannu
Nova kolekcija u Deichmannu
Jesenske i zimske favorite ne trebate više tražiti - predivne čizme, gležnjače, loaferice i trendy modne cipele koje smo jedva čekali stigle su na police omiljenog modnog brenda Deichmann.

Predstavljanje kolekcije oduševilo je one koji su među prvima imali prilike vidjeti što je Deichmann pripremio za jesen i zimu, a već jedan pogled na raskošnu ponudu bit će dovoljan da i vi pronađete svoj budući novi par jesenskih cipela.

Evo što iz u nove kolekcije izdvojaju za modne sladokusce.

Moda voli jesen

Nova kolekcija u Deichmannu
Nova kolekcija u Deichmannu

Salonke, loaferice, čizme - u klasičnoj ili trendy varijanti, u neutralnoj ili potpuno jedinstvenoj jarkoj boji - sve to i puno više pronađite upravo u novoj Deichmann kolekciji. Svakako preporučuju da ovih dana razgledate police Deichmanna, jer ondje se na jednom mjestu isprepliću bezvremenski klasici, neodoljivi modeli inspirisani ludim 70-ima, i posljednji trendovi koji vladaju na društvenim mrežama.

Prostora za inspiraciju i modnu igru u novoj Deichmann kolekciji doista je na pretek, pa svako za sebe može pronaći idealne cipele u kojima će uživati i dugo u zimu.

Čizme kojima nema ravnih

Nova kolekcija u Deichmannu
Nova kolekcija u Deichmannu

Sama pomisao na raznovrsne modele čizmi i gležnjača dovoljna je da se i okorjele zagovornice ljetne mode i toplih dana krenu radovati jeseni. Ima nešto posebno u planiranju prvih jesenskih outfita, slojevitom odijevanju koje nudi još više mogućnosti stiliziranja i pouzdanom paru čizmi ili gležnjača koje i najobičniji outfit u trenu učine pravom modnom poslasticom.

U Deichmannovoj novoj kolekciji pronađite upravo takve, neodoljive modele zbog kojih ideje za jesenske modne kombinacije dolaze same od sebe. Farmerke, cvjetne mini haljine, maxi suknje ili otmjene hlače visokog struka - uz ovakve čizme, ide baš sve.

Trendovi koje smo čekali

Nova kolekcija u Deichmannu
Nova kolekcija u Deichmannu

Svjetski poznate trendseterice ovih su dana preplavile naslovnice i Instagram feed svojim motociklističkim gležnjačama, kaubojkama, platformama i robusnim potplatima, a modni detalji u lakiranom izdanju, tamno-crvene boje već neko vrijeme slove za jesenski potpis ultimativne it djevojke.

Sve ove trendove pronađite u novoj kolekciji Deichmanna, i to u neodoljivim modelima koje će se uklopiti u svaki ormar.

Istražite novu Deichmann ponudu, pogledajte kako je bilo na predstavljanju nove kolekcije, a zatim se uputite u najbližu Deichmann prodavnicu po cipele koje će vas vjerno pratiti u svakom jesenskom koraku.