Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima nas svakakvih
Lokalci sa mora znaju šta je ovo, kao što ljudi na rijeci znaju šta je riba mladica ili u šumi šta je stari hrast.... al seljačine s parama su se uvukli svugdje i znaju samo za silu, za kurcenje na Instagramu itd
Stoka. Daj samo da sta ubijemo, slomimo, razvalimo. Majmuni.
Covjek je najveca zivotinja
Cobani sa kamena.
Sevap bi bio da na planetu zemlju slete neki nadmoćni vanzemaljci i da ovako love ove tetovirane jadove koji uništavaju vrste u izumiranju i slikaju se pored njih.
kakvi debili
I kad kazem da smo najgora zivotinja na planeti... Razumijem lov iz potrebe, ali iz objesa ne.
moraju oni ubiti... jbg, merak im je to...
Zastiti Neretvu od ribara koji krcce nedozvoljene kolicine ribe sa nedozvoljenim spravama i udicama. Sve go lopov osto u Bosni.
Kretenčine, što ne slikaju se pored zive ajkule u vodi kad su tako zaebiti.
Izumrli i vi i porodice vam, dabogda..Nema vecih zlocinaca i,zvijeri od ljudi, vrijeme nam je da nas nesto zbrise sa planete!
stoka ljudskog roda....
Zakonski zabraniti mreže!!
Mi som najopasniji virus na ovoj predivnoj planeti
Ljudski rod je zlo ove planete!! Ponosni na ulov mrežom?? Fuj debili odvratni!!
Lici na Bakira Zivkovica pakistanske vjeroispovjesti !!!!!
Kakva je s krompirom ispod sača