Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bi najvise volio da je lav pojeo novinarcica koji je prepiso ovaj tekst.
Jeste vi ba iz redakcije normalni???
Samo lazete
Sve za lajk poturila ga malo lavu slab ti video, nisi ništa ako dijete ne ubaciš unutra. Boleština...
ne jede lav dogove, nije kineski lav
Klasična patka pas svezan a dijeli ga još jedna ograda koji me može proći
Glupog li naroda, ovo je isto ko ono kad ljudi uđu u kaveze i kad ih napadnu onda pogube životnju. Kaznu joj spucat da se ne sjeti mobitela i tik toka za života više, pun svijet debila!
Zena samo dokazala onj narodnu "kakav vlasnik, takav pas". Glup vlasnik, takav i pas
Dobar rucak za lava, ako ga se dohvati.
Najgluplji su ovi patuljasti psi, ne znam koja im je svrha. Kavgadzije, inadzije, samo teret vlasniku, jos akon e i vlasnik poglup kao ova tiktokerka...recept za katastrofu neizbjezan.
*Ako je
Realno, ne poznajem nijednu normalnu osobu koja ima ove male psice. Mahom cudaci ili osobe kojima su oci ispale za psom a zive u prcvajzu pa nemaju prostora za veceg psa.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)