Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista je zanimljivo šta sve nema na ovoj planeti. Ovdje sve i da neće neki od pingvina zbog straha da skoči, ova masa iza ga odgura.
kako je ovo lijep posao za raditi
Fantasticni snimci. 👏👌
Jel’ ’vo åååå miting u Banjaluci?
cekamo lika da napise allah je najveci
De snimite Dodika, Čovića i Bakira kako skaču🤣
Dok upadne u vodu može otpjevat' 'Tamburalo momče'
Neke ptice nikad ne polete!!!!
Treba nam bengalski tigar u Pionirskoj dolini! Zašto se ne nabavi jedan i lijepo ne izloži kao atrakcija za sve građane i građanke? Imamo polumrtvog lava koji se valja po zemlji 98% vremena. Imamo i medvjeda koji zimu prespava, a ljeti izađe iz pećine i ništa ne radi. Krezzubi krokodil se samo melja po bari. Lame se pljuju ko političari. Lešinare otrovali. Kengur pobjego nazad u domovinu. Majmuna napretek i izvan kaveza. Par koza i bekana - nedovoljno. TREBA NAM TIGAR! 🐯
CGI
Daj prvo prijevod s ovog tuđmanizma agresorskog
Zar nije zabranjena upotreba dronova na Antarktiku?
Jest ka unutrašnjosti kontinenta gdje je ono što ne smijemo vidjeti. Ovo su rubovi.
Lorens left the chat😂
fkt lijepo
To je nova vrsta - Mostarski pingvini.
To je nova vrsta - Mostarski pingvini.
Kako su se sasrali prije toga 🤣