Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, prelijep je
Svaka čast i za ime
Prelijep pas, lijepo ime samo ime malo neprakticno. Kako glasi vokativ od sevdah? Sevdase? Malo tesko za dozivati psa, realno.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Samo da naglasim, Tornjak je Bosanski a ne Bosansko-Hrvatski pas. Poznato je da Hrvati vole da kradu, kao što su i ćevape ukrali.
Sve SDA dala i potpisala, prodali su majke svoje hoce i nase.
Ja sam imao tornjaka i najdraže mu bile svinjske nogice.Mislim da nije bio probosanski orijentiran
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Wikipedija - "U novije vrijeme postoji i mišljenje u skladu s iranskom teorijom podrijetla Hrvata, da su na naše prostore tornjaci došli zajedno s Hrvatima iz sjevernog Irana, odnosno drevne Perzije." hahahaha kakva nenormalna teorija od nasi suseda hahahah
Čestitam! Zaista za ponositi se!
Bravoo, ogromne cestitke od srca. Svaka vam cast. Krasan, velicanstven, elegantan pas, iz nase drage domovine.
Evo još jedan dokaz da bosanci prave najbolje cuke na svijetu. 💪
"Samo da naglasim, Tornjak je Bosanski a ne Bosansko-Hrvatski pas". Iz pouzdanih izvora, ustvari vlasnika jednog prelijepog Tornjaka sam saznao da nam je Hrvatska ogromno pomogla u priznanju Tornjaka. Sevdah je TOP, i svjetski Kralj u svojoj kategoriji...ponos BiH a dacemo koji procenat i komsijama.
Bravo za tornjake,bar u necemu ste prvi,haha...jel ga salkic nasaro...
Sevdah je med medeni!
vidi noge u vlasnice
Joj jest dobar, al fakat je šampion. svaka čast
Prelijep pas
Pas koji živi bolje od pola BiH građana
Nas divni cuko.
Pravi smo tornjaci😁
u islamu držanje kera kao kućnog ljubimca je zabranjeno.
Slike i setad se ne smiju držati tačno
U kući a ne pored kuće!
Prelijep je.....