Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Preko 52 posto žena je istaknulo kako ih privlači vezanje, 36 posto voli bičevanje, dok 28,9 posto žena mašta o tome da budu primorane na seks. Idem sad da svežem komšinicu, bičujem je i silujem je.
ispunit ću joj ono o čemu mnogo žene samo maštaju
i na kraju nek tuzi klix :P
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Gdje je ciijela lista ? A čuj glavna fantazija seks sa emocijama, auuu, emocije, šta je to :)
jebbo emocije ba, pravi muškarac nema emocije XD
Ajd Luxx ne seri
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Znam. U troje sa Bakirom i Miloradom.
E ovo istraživanje nije potpuno,nisu uzeli u obzir moju fantaziju: on izvadi lance i konopce ispod jastuka a ja izvadim moj RAP i prosviram mu tikvu.
I onda pisu na twitteru kako su bile silovane, poslije raskida!
"u zadnjih par mjeseci sam imo priliku "zavesti" 4 nase domace cure. stavim u auto, vozim izvan grada (carsije, kalesija ti i nije neki grad), sve i jednoj svjetle oci zna sta joj se sprema. dodjemo na odrediste, izveden iz auta, uzmem konopac da je vezem za kuku od auta e onda ti pocinje vriska, cika i bjezanje. nisam ja neki manijak da ganjam po sumama bosanskim, pustim nek idu djavo ih nosio. POBJEGNU MI! eh te 4 cure i njihove prijateljice po carsiji pricaju na sav glas da sam ludi manijak, cijela me carsija zna. raja nasa bosanska kao sto i sami znate, prihvata sve zdravo za gotovo. LUDI MANIJAK i gotovo! prodjem carsijom, za mnom dovikuju:"Mensure, ponesi konopac carsija je puna zena"! ne mogu ziv ostati, a strankinje ti znaju za fantaziju i za strankinje nisam LUDI MANIJAK nego pravi sexualni majstor i intelektualac." :D :D :D slavuj objasnio nekad dvijeHiljadeSheste http://forum.klix.ba/lista-najboljih-postova-po-izboru-forumasa-t93253s25.html
nije ovo nista novo, opstepoznato je da zene vole kad ih se zlostavlja... 99% zena se radije odlucuje uci u brak sa grubim likovima, kriminalcima, sadistima nego sa pristojnim muskarcima..
samo hard samo tvrdo
Postoji velika razlika izmedju realnog zivota i sexa sa partnerom kod kojeg je sve po dogovoru i do kad sta zelis. Nasilje i silovanje je potpuni drugi par cipela od igrica u krevetu sa svojim partnerom, kod kojeg ti odlucujes zelis li, sta zelis i koliko zelis. Ocito zene bjeze od nasilnika zato sto to vole, strasno ogranicena razmisljanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja mislim da je zenama najveca fantazija sex sa milionerom :)))
Hm jos kad bi frajeri mogli da ispune fantazije zena hahah imala sam zelju da vezem frajera hahaha i sada cuvam njegovu sliku gdje je vezan lancem od moga psa pored boksa :-))))
Ja citam samo Leline komentare. Imam neopisivu zelju da joj ga parkiram :D
Dvije kite, dominacija, uz zid, vezanje, lizanje guzice, mjesta s visokim rizikom da se bude primjećen, naravno i sex bez da ju se pita išta, mada je to jako klizav teren, šta još, pali ih da svršiš u njih, također klizav teren
http://xhamster.com/photos/gallery/1577172/fav_black_white_erotica.html Nema na čemu dame, ostavite suptilni lajk.
Listaju, listaju
da se kresne a da joj neudje
top komentar!
kao prvo treba razdvojiti fantazije od realnosti, to su potpuno odvojene stvari. ako neka žena ima fantazije da bude vezana, primorana na sex i sl. to ne znači da bi i u stvarnosti voljela.
haha zlico. ustvari ovaj moj komentar je trebao biti replika jednom drugom komentaru ali sam se zeznuo pa otišlo ovako. stvarno mi nije bila namjera da nešto pametujem :)
Kurve hoce da budu silovane fuuuujjjj
Bio sam nevaljali decko, kazni me! XD
ode mi i meth u pedere...aaaj :D
ocekujem Andy-ev komentar :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)