Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po ovima ja nisam oženio žensko :(
Iz iskustva znam da ovo nije tacno, meni se u svaka doba dana ili noci odaziva!
Posto vidim da su svi muskarci ovdje kao realni kad su u pitanju njihove zene/djevojke da i mi zene budemo malo realne. Muskarci Ne znate ***. Zenama ne treba puno osim sekund neke paznje, dodira i mi smo malo je reci spremne. Al jbg vi na priprema, pozor, sad i gotovo. Tacno 8 sekundi. Smijesno vas je slusati kako se hvalite jaranima da i sami povjerujete u tu laz da ste dobri. Nego nocas, obratite malo paznju na vase zene, potrudite se pa cete vidjeti kako se krevet bolje ljulja.
kvalitetan komentar, svaka cast...dobra priprema cuda cini ;))
Najbolji komentar vezan za ovu temu.
evo opet članak za picopačenike, hahaha. Žene su kraljice, većina sasvim dobro funkcionira bez sexa(osim ninfomanki), ali isfrustrirani muškarci su spremni čak i plaćati da ga metnu negdje, ludilo!
ja ga svojoj hanumi zadam ha spavala ha bila budna..
Evo jos jedne genijalne ankete. Trebali su staviti naslov "Zene vise vole otvoreni prelom noge od seksa sa partnerom koji im vise nije privlacan" Ako zena koja nije mrtva umorna radije odlazi na spavanje nego "vodi ljubav", ne znaci da je pretjerani ljubitelj spavanja, nego da trazi bilo kakav izlaz da izbjegne sex sa muskarcem koji joj je dosadio. U zagrljaju nekog drugog bi se veoma brzo razbudile :-)
Ja ne volim voditi ljubav... Ja volim seks koji je vođen s ljubavlju. Velika je razlika između to dvoje. I da, ne volim uopće spavati... Samo onoliko koliko je mom organizmu potrebno da se odmori i napuni baterije. :P
tucanje s ljubavlju
Lazu, svega mi na svijetu.