Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekada u prošlosti su gledale m.u.š.k.a.r.c.e. koji mogu dobro loviti i koji mogu napraviti dobro sklonište, danas gledaju one koji imaju lovu. Princip je isti...Pichka se uvijek mogla kupiti, samo treba imati imovinu, prije m.a.t.e.r.i.j.a.l.n.u., danas finansijsku. Čast izuzecima, ali stvarno stanje je takvo.
Zene bi da glade ckapi, a da muskarci poture leda
Kada se lavica,bude karala sa svakim lavom,a ne samo sa najjacim,onda mozete pricati kako moc nije bitna!!!
Zapravo,nemam nisko misljenje o sebi uopste,nemam nikakve komplekse,ne zapadam u depresiju,imam svoje drustvo,normalan sam,samo sam vec odavno digao ruke od djevojaka,jer taj normalni pristup koji spominjes,kod mene nikada nije upalio(\"fin si ali...\").Jednostavno sam situaciju sagledao objektivno,ja koji nemam para sam uvijek bio neuspjesan,a oni koji imaju i auto i pare su uvijek uspjesni,i digao sam ruke kad sam vidio da zene zapravo gledaju...A ja sad da se lomim po inostranstvu i da napustam domovinu kako bih zaradio koji dinar,samo da bih nasao zenu-neka hvala.Zato ne mogu one price \"pare nisu bitne za ljubav\" i \"ljubav nema granica\"....
@lucky Ako ce vec analizirati po \'poznatim\' informacijama... Imas dvije mogucnosti, pomiriti se sa cinjenicom da nemas \'mnogo para\', imas koliko imas i da s tim budes zadovoljan sto bi te opustilo i dovelo u stanje da mozes otvoreno i neiskompleksirano prici nekoj normalnoj djevojci, jer vjeruj ima ih. Samo moras ici otvoreno i iskreno, s mislju da nisi dovoljno vrijedan jer nemas para neces uspjeti, kompleksi i strah prekriju i najvece vrline!!! Ako to ne mozes i ne znas, jer mislis da je \'imanje para\' jako bitno-najbitnije...imas par solucija: odseliti negdje gdje se znanje i rad vise cijeni, ovdje ganjati stele i stelice na sve mogucen acine te dobiti bolje placen posao pa ako treba i dusu vragu prodati ili ako nista ne ide ili neces...pocni se baviti kriminalom...!!! Samo SHVATI ono sto se kupuje novcem ne VRIJEDI ne vrijedi za one normalne, ti samo pokusaj shvatiti u koju ti grupu pripadas i stvari ce ti biti mnogo jasnijei znat ces sta raditi... ;)
U toku je glasanje za najseksi balkance bosanci i hercegovci vode ukljuci se i daj svoj glas http://www.ljubavnaveza.com/content/anketa-2
Ne shvatas ti mene,zaradim ja preko neta,jer poznajem dosta programskih jezika,dovoljno zaradim da sam sebe izdrzavam,ali ne zaradim toliko da sad mogu reci da sam pun para,znaci otpada ti ta teorija da sam ja \"babin sin\".Da se zakljuciti iz prethodnog da nisam neradnik i lezihljeb,ali nemam para,a to je ono sto se gleda.Nisam uopste zavidan \"babinim sinovima\"Samo ne mogu one suplje da pare nisu bitne,jer su bitne itekako.Radna navika nije bitna za zene,jer ja imam radnu naviku,ali nemam para,sta mislis u cemu je problem!?!?
@Lucky nije mi obicaj odgovarati ako nekad komentarisem ali hajde... Kao prvo da i ti nisi neki babin ili \'polubabin\' sin itekako bi ti RADIO jer bi MORAO, konobar je jos casno zanimanje sta sve ljudi rade da prezive sa faxom ili ne!!! Ocigledno si zavidan ljudima koje kao prezires \'babine sinove\' jer si i ti na korak njima ali nikako da ih stignes dovoiljnos i povrsan to ti mogu reci jos ti samo fali malo para. Cure koje s njima izlaze il ise za njih lijepe su gore od njih samih, je li to zelis, opet se vracamo na povrsnost, jer ocigledno da. Kada bi samo malo uklj taj mozak \'intelektualni\' shvatio bi da nijedan ali NIJEDAN posao nije sramota raditi, sramota je sjediti i NE RADITI NISTA...i da ZAVIDJETI tupoglavcima jadnim i njihovim jos tupljim \'trebama\'. Zato saberi se malo i pocbni raditi nesto...i onda tek ces tek zasluziti jednu vrijednu i normalnu djevojku...a trenutno...pa eto rekoh ti sve...!!!
Ma nije to bas tako druze,ne bih se ni ja zenio da nemam uslove,ali njoj 20 godina,ne planira udaju jos barem 7-8 godina i gleda da nadje frajera s kojim ce se odmah uhljebiti.Ne mora se ona udavati za mene,ali nije uredu da me smatra kretenom samo zato sto nemam stelu za posao niti pare da ga kupim.
Prika, ne radi se ovdje hoćeš li imati dovoljno para za ženine zahtjeve, već o onom što dolazi sa brakom: hoćeš li imati dovoljno da ti djeca ne oskudijevaju, da im obezbijediš adekvatno obrazovanje, izvedeš na put da samostalno žive. Možeš imati sveticu kojoj je dovoljna korica kruha, ali ti ni svetica ne bi oprostila da joj djeca oskudijevaju. Nemaš pojma kako ćeš se za desetak godina smijati ovom svom današnjem rezonu.
Takvi kao ti su rijetkost prava,samo opasno vam kvare prosijek(zenama uopsteno) zenske koje trce za takvim likovima.
Moj bivši je imao posao pa je opet bio nehljeb... dakle, nema pravila. Ono što ženama treba jeste sigurnost, a ne mogu je dobiti ako ne vide da nastojite nešto ostvariti. Evo šta mene odbija: zgodan momak, ima para jer tatica radi za njega, ima 26 godina... a kako provodi dane, kao kakav luzer, ne zna šta će od dosade pa samo bulji u ekran, igrice 24/7. TAKAV tip mi ne treba, a nije pitanje love nego ambicije... Btw ja radim i dobro mi ide, nisam bogata i nipošto ne želim nekog ko ima sve jer takvi su, kau usotalom i većina ovdje, skloni vrijeđati i nazivati žene droljama... dosad me niko nije kupio pa neće ni odsad. PS Nisam ružna, imam lijepo tijelo i sa mnom je stvarno super družiti se, ovo je u slučaju komentara koji će vjerovatno uslijediti.
Znaci ljubav sa zenske strane ne postoji kao sto sam i rekao.Zenska ljubav prema muskarcu je cista ekonomija,bolji je onaj koji ima vise para-zar to nije povrsno??Ako sam ja tanji s parama,to me ne cini manje vrijednim u ocima normalnih ljudi.
Odlično si naučio je da je 2+2=4. Ali jarane, meni treba neko ko će od marke napraviti dvije. Valja nečim odhraniti derišta. Svjejedno mi je jel to gu.z.onjin ili k.ur.če.v sin.
Pusti njih, nego de ti nama reci koje marke je bio tvoj toki-voki?
I da ti ukazem na zensku povrsnost:Zasto milion finih momaka su samci i moraju kozu odrat da nadju djevojku,a nijedan(bas nijedan) g,u,z,o,nj,i,n sin i bogatas nije sam?\"
Da rezimiramo ono sto si napisala: 27 mi je godina,zavrsio sam PMF sa prosjekom 8.7,2 godine sam na birou,necu da radim kao konobar,necu da radim kao zastitar(ipak sam fakultetski obrazovan)-tvoj komentar govori da sam ja idiot jer su moje radno mjesto zauzeli babini sinovi koji jedva imaju osnovnu,ali ja sam idiot zato sto ja nemam para,a oni imaju-to je tvoja logika-JEFTINO