Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zezem ja uveliko i kaze ona meni da na proljece trebamo okreciti plafon.
Ih ja zatvorim oci i bambusam ni ne gledam jel ona zamisljena
HAHAHHAHA Razmisljaju jesu li se dobro iskrhale!!
ko da imam vremena razmišljati...
ma da,od toliko problema,bas najvise razmisljam kakva sam bila u krevetu aaaaaaaaaa.............samo se opusti i sve o.k.
pik nisam...
Ko je turio sinoc?
Ja je*acha, reko\' bi cojk\' samo mlatite, svaku noc drugu cccc Chut\'!
ja gluposti.
a muškarci najviše misle o tome kakve bi bile tokom seksa...
Postoji samo matematicka i dijalekticka logika - sve ostalo je zenska...
TO je trebala bit zezancija :P a i to me briga sto mu je bitno samo umocit sve i da mu ne valjam... ne zelim da razmisljam o glupostima kad je vrijeme da uzivam...
\"ako se vec TO\"? je li problem reci sexamo? xD usput, ne mora znaciti da zenska valja liku \"ako se vec TO\". njima je bitno samo da umoce, ne biraju previse.
A Bosnjaci najvise misle o tome kako se uvaliti na zapadnu sadaku (socijalu). Rezultati Europske agencije za deporacije pokazuju da nema razlike u misljenju medu spolovima.
Ja samo ramišljam kako umočit,a kakav ću biti u tome,to nije bitno:)
Bogme, ja se raspojasam i opustim se k\'o na slaufu.. pa to je i moje vrjieme, a ako se vec TO, valjda mu valjam :D