Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako poznajete neku koja čeka, javite mi jer i ja čekam, a ne pripadam niti jednoj generaciji!!!
hahahah kraljuu...takije nema
A danas sa 12, 13 gd ti mogu drzati predavanje o sexualnom obrazovanju...hajd mars i vi i vasa istrazivanja!
Što je žalosno, da naglasimo... kao cigani sa 12-13 godine kada udaju/žene djecu tako se i ove pojedine naše dronfulje ponašaju, prostački, ciganski, kao krpe...
U teen godinama dozvole da im neko uzme čast, nevinost "u ime ljubavi" a nakon 20-te godine traže muškarca od povjerenja, ljubavi, poštenja itd... Mislim, treba imati malo u glavi ako već roditelji nisu im imali
Te su najslade one kad ga prime, poslje lete vesele nasmijane
U mojevrijeme ga nisi smio baciti u nesvijest prije 30-te. To su postena vremena bila.
da se mene pita, ne bi dugo vekale. Ja tek iz sume doso, mogu otpremit pola sela
Jao kako je ovaj tekst strucno zbrdozdolisan :-)) Milenijalsi, Generation Me X Y Z, baby boom, Archives of Sexual Behavior, San Diego State University, General Society, malo prevedeno, malo ne, raznih generacija, podataka, istarzivanja, prosjeka, podjela i postotaka. Svega ima. Kad bi se neko usudio da sve ovo procita, onesvijestio bi se. Treba se oprezno drzati naslova i primiti k znanju da su milenijalsice fine djevojke, a ne promiskuitetne kurve kao one iz generacije X.
...malo, malo pa o sexu. šta vam je to?
Ejs ti se cmačeš sa limesom pa kontaš da se svi imaju skim cmakat cccc ....pusti...
@TerasaSvijesti ...zezvečim se na račun bespotrebnih istraživanja. na statistički zanemarljivom uzorlu se formiraju šabloni i stavovi koji mogu imat pogubne posljedice. budalaštine, par ekselans.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hoce da jebu a da im neudze!
X,Y ŽNJJJ generacija žena,jesu zakomplikovali kod nas postoje dvije kategorije ...one koje pamte Tita i koje ga ne pamte.
ahahahha lol
ova istrazivanja su uglavnom netacna
Imam osjećaj da su ove klixovke sve milenijalsice .
@zoe onda su opravdane što odgađaju.........starenje ;-)
Opet retardirana istrazivanja, a sutra ce clanak kako se pucaju ko zecevi
Studija ova studija ona. Danas vako sutra nako
Od sexa ne treba praviti fakultet. To treba da bude predivno iskustvo sa budućim apgrejdovanjem. Mislim da je u redu imati prvi polni odnos sa 17 godina.
Mora da je isil preuzeo odgovornost
danas su djevojke samosvjesnije...............drugacije odgojeni.......manje imaju zabrana u odnosu na nekada.....vise sebe cijene
samo pokemone gOnjaju ....