Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh ovako, evo ja cu dati par savijeta za zene: -radite sto zelite, kako zelite i kad zelite.nemojte da vam veza predstavlja nenapravljen kolač od jabuka, pa ga onda vi morate raditi po receptu.Veza je tu da vas OPUSTI, a NE umori. i tako bi svi to trebali shvatati. -onaj koji vas ne zna cijeniti,ne vidim zasto bi ga zadrzale u zivotu( jer previse je pogresnih) -ja sam uvijek ZA razgovor i uvijek ZA moc toga da kazete sta zelite,naravno nakon izvjesnog vremena dok se adaptirate (na lijep na nacin, jer ne kazuu bezveze: \"Zlatna rijec i gvozdena vrata otvara\") - i samo trud i paznja mogu dovesti do kvalitetne veze. Jer vi ipak najboje znate vaseg partnera,neki clanak u novinama vam nece poboljsati vezu.
oh molim vas, svi znamo da muskarci zele u zenama vidjeti svoje mame, tako da ni ovaj tekst a ni oni prije njih nisu tacni :-)
Sve ovo je istina!!!
Zašto su muškarcima \"loše\" djevojke više seksi? zato sto dobre djevojke idu bas u raj sve, a lose djevojke idu gdje god zazele!
drage zene, samo da znate da ovo nije tacno.
Muškarci \"polude\" za ženama koje ne mogu kontrolisati-----kakva glupost!
@@zato hocemo se dogovorit zato?
ne znam za vas al meni clanak djeluje ko da ga zensko sastavilo samo da bi utuklo muski rod zasto? zato sto hoce da kaze kako su muskarci maloumna bica koja vole da su niza da ih terorisu da ih hebu u mozak lose zene meni bolje sa dobrim zenama iz jednog prostog razloga sto cijenim sebe i za sebe zelim da me zensko voli pazi mazi
tvoj odgovor je isti kao sto sam i ja mislio napisat. kurave su naj postenije zene na svijetu. kaze ti tolko i tolko ti je sat i vozdra.
Sta je ziva istina ?
meni su drazedobre. kuhaju peru ako je jos i zgodna to je prava kombinacija.One lose se trose na vise strana me bi ja u tu siroku rupu ako mogu birat
ne rise, ziva istina.
Ma samo IZMISLJENA SRANJA....KOJA JE TO BUDALA ZAKLUCILA..!!!
LAZ!
aj ne seri administratore