Evo konkretnih razloga
0
Zašto muškarci vole ženske grudi
Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja kada vidim dobru sisu, popizdim
jel u IRISU jos uvjek radi ona fatima sa velikim fonasi?
Ja kad vidim dudu ponasam se ko beba :D kazem doji beba dudu hahaha
Pusim k za 20 KM. 062 010 776 Olovo i okolina Olova
sise su straasne brate, samo nekad se razocaram kad ih otpakuje a ono bradavica ko ringla aahahaa kako se isfuraaam, samo takoo brate
@mama može al tvojoj
Dupe se ne mjenja u trudnoci i poslje poroda jer dojis s grudima a ne dupetom ;) jedino sto se zena moze udebljati u trudnoci pa joj guzica bude veca.
Ostaje onim djevojkama sto imaju lijepo dignutu guzicu a ne one sto imaju dupe od debljine ili one sto imaju guzicu sto visi. Neke djevojke imaju prirodno dobro dupe ;) drugo je kad debela ima guzicu a drugo je kad ona sto nije debela ima dobru ;)
@AA a kao dobro dupe ostaje dobro i u trudnoci:D...zivis u zabludi
Ma je*o velike grudi ako joj je ravna guzica ! Ja vise volim dobro dupe nego velike grudi al svako ime svoje misljenje naravno ! I velike grudi vise a zamisli jos kad zatrudni kako vise i kad se porodi ! A manje grudi budu super u trudnoci. DOBRO DUPE RULES !
ddd
commi Izadjes li buraz kad vani? Pa ti se slomi komentarisuci svaku temu.
JA VOLIM NAJVISE DA SlSAM PENlSE
MA KAKVE GRUDI MENI JE GLAVNA PlČKA
Guz mi je vazniji od sise...
aci-banjo asu-sinjo da se igramoooo.....ooo...ooo....
guzica je najbitnija, kakve sise, to je ono samo usput da opipas. Moja kad stane u tangama ispred mene, okrene mi dupe u facu, mali odmah raste.