Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijelit cemo kucanske poslove, ali kad dodje 10 metara drva, zeno pola ces cijepat
a svaki dan stizu drva na cijepanje...
@Dr.Baltazar i boli glava ....
Zeza komšija komšu : Aaaa, vidim pomažeš ženi. Prostireš veš na balkonu sinoć. - A što joj ne bi pomogao? Pomaže i ona meni oko sudja.
Brak je precjenjen...kad malo ostariš jedino što ti postane bitno je redovna stolica, sve ostalo...
Nista nije savrseno,pa tako ne postoji ni brak savrsen,ali kroz obostrani trud i ulaganje u brak kroz ljubav,postovanje i dogovor moze se postici jedan solidan i normalan brak. Muskarac koji pomogne nekad, nesto svojoj supruzi znaci da je cijeni i voli,na sto zena uzvraca isto i cijeni to. Normalnom dosta!
Ovo je poganluk nevijernicki, Zna se sto je muski a sto zenski poso, koje ba dijeljenje.
Je li Poslanik saws pomagao u kucnim poslovima,sio sam sebi odjecu? Sto bolan mlataras bezveze,vec par dana nalijecem na tvoje komentare i muka mi od njih kvazivjernice.
@HercegovkasaNeretve Allahovov Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem je sam sebi odredzivo sto ce radit i koliko u kuci i oko svoje famelije al ga nije nitko obavezivo da svaki dan mora nesto radit ko da mu je farz. A nevijernici sire propagandu da ponize muskarca glavu kuce nekim obavezama i poslovima koje moraju obavljat hanume. Zena je ta koja mora slusat sto joj se kaze ane da ona odredzuje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dzaba kceri 3 fakulteta,krpa i kanta ti ne ginu 😂 Fino je dijeliti poslove,ali mislim da bi me srce strefilo kad bih vidjela muskarca u svojoj kuhinji. Zena tabijat,sve mora bit na svom mjestu i nema sanse da pustim nekog da przni po mojoj kuhinji 😂 doduse sad nemam s kim ni podijeliti,sve kad bih htjela 😂 dijete,posao,kuca,5 sati sna u prosjeku. Kaze mi drug koji radi u bolnici da vec ima spremnu pidzamu za mene,da necu ovako dugo. Velim,sreca pa ne radis u pogrebnom drustvu 😂
😄 Meni su muskarci koji znaju kuhati bas seksi😄😉
Meni nije seksi,jer nema sanse da minimalno uprlja kuhinju kao ja i da sve vrati na svoje mjesto 😁 sto sam starija,sve vise cijenim prakticnost i fukcionalnost,a sve manje te druge epitete. To se zove ters 😂 Ovaj isti drug mi je rekao da do zime nadjem nekog,jer mi on vise ne moze gume mijenjati na autu😂 I,jesu li ovo Hercegovke sluzbeno ljute? 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dragan Marinkovic Maca je na najbolji nacin opisao klasicnog Bosanca u satiri "Kako tuci zenu".
Redovno djelim na facebooku kako zena kuha sprema usisava i tako dalje
bome i ona po instagramu lijepi tvoje slike kako cijepaš drva ;)
ŽENO,KAD TO OKOPAŠ POPRAVI ŠTEKU
cuj feministkinja sto placaju objavu istrazivanja na shitsu
moderne feministkinje imaju za cilj stvaranje matrijarhata.. a ne jednakost spolova.. u sustini spolovi nisu ni jednaki.. da jesu.. nebi ih ni bilo.. bili bi jedan spol.. neka svako radi u cemu je dobar.. ne moze se ganjati savrsena jednakost.. nece nikad bit pola zena u rudnicima.. nit ce biti pola muskaraca kao medicinski tehnicari.. to je vise politicka korektnost. Ko kod nas sto u policiju mora primit pola hrvata pola bosnjaka.. a ko tu pita za kvalitet osoblja? zasto se ne primaju najbolji?
Koji eksperti? Kako se postaje ekspert u ovome?
kao Galijašević,otprilike
@New_member hahahaha gdje njega nadje? :D
Dijelimo oduvijek, ja prljam, zena cista. Ravnoteza uspostavljena. Dok je bilo tako, brakovi su uspijevali, a sad...
znaci muskaraci da rade i muske i zenske poslove za uspjesan brak
zenski poslovi? koja je godina na tvom kalendaru?
@Irreligionist 2016
I kupite dva racunara ,obavezno
i podijelite pasworde ...obavezno ;)))
@DjangoDjulaga obavezno
PRIKAŽI ODGOVORE (5)