Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a vidi slike. prosjecni balkanac ne smije pogledat u svoju zenu tokom spolnog opcenja a vi stavite ovdje sliku na koju se prosjecnom balkancu nadigne. i ja bih se sa ovakvom potpuno iskljucio iz svakodnevnice :)
Josh koji clanak i naucicu guzit...
Uzdajte se vi u novac i moc. Imam ja takvih gazdi u komsiluku (zlatni lanac da medu privezes i mercedes pred ulazom) a zene im svrljaju okolo. Ma uvijek je vrijedilo pravilo da postoji vozac i jebac. Ko ispuni oboje, taj nek se ne sikira.
vidim da ti ide ta tehnika dobro si je savlado a mora da su te tata i mama tome ucili retardu bye the vey u dobra stara vremena karingo sam je i prazni đepova al danas to ne prolazi,da šta povaliss treba imati za to min 500 evra
----
saviju ga i turi ga sebi u paksu, hem dzaba, karindzo si a i primio ga derpecino.
Ja na Fatu kad se popnem po par dana ne slazim s nje, poslije joj ni strave ne pomazu.
kara mi se al imam samo 10evra u đepu godinama
Mojoj dole smrdi neznam sta da radim pomagajte
Ja nisam znao sta je dobra h.ebacina dok nisam poceo svoju dragu u cmar da hegam! Svima bi ga preporucio!!
ja sinoc do pola 3 igro ljubavnih igrica na plejki sa mojom Desankom (desnom rukom)...
kako bih bio zlocest sa ovim banjalucankama
dobar sex je potrebno dvoje, najmanje.
istraživanja i studije su za d-e-g-e-n-e-r-i-k-e...od vajkada se znalo da zene privlace moc i novac neovisno o godinama muskarca, a muskarce privlaci mlado meso...al opet ako hoces ljubav bez novca, mladosti...potrebna ti je prangija u svakom slucaju!
Nisam jos nista o seksu naucio od ovih clanaka..mora da sam veliki hebac kad mi ne mogu reci nista novo:D