Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zena sretne muza za Valentinovo s buketom cvijeca u ruci i sva nasmijana upita: - "Dragi, to cvijece je za mene ?" Muz odgovori: - "Ni govora, to je za tajnicu." Zena poludi i kaze - "Prasac, njoj cvijece a meni k__ac." Muz hladnokrvno odgovori: - "Pa hoces ti cvijeće?"
nece meni niko odredivati datum kada cu voljenoj osobi nesto da poklonim
Čuj kako kupiti cvijeće za Valentinovo. Lijepo, odeš u cvjećaru i kupiš.
Kako kupiti cvijece za valentinovo? Dobar dan -Dobar dan Izvolite -Dajte mi jednu povlaku, litru mlijeka, mesni narezak, pakovanje kurtona... Imate li mozda ovdje cvijeca? Bas smo jucer prodali zadnju saksiju -Dobro onda, nista. Dajte mi molim vas jos jedno pakovanje kurtona
ja njoj da kupim cvijeće na jedan smrdljiv dan da bi joj pokazao ljubav :O mislim ohladite ljudi sa ovim pišalina praznikom,neka ga slave u italiji španiji ili gdje drugo,ako voliš ženu kupit ćeš joj i u ostalim danima mnogo ljepše poklone,na kraju krajeva sama ljubav prema ženi koja se iskaže onoj pravoj koja to i razumije je najbolji poklon
Dan ko dan. Ko se voli nek taj dan iskoristi da podsjeti se. Zašto od svega pravimo nešto. Netjera niko nikoga da ga obiljezava. Zašto loše konotacije na klixu i za ovaj povod. Ako vam se ne svidja ignorisite i pređite preko toga. Prosto.
''Povodac'' za muške :))))
Meni dovoljno i strucak irisa od covjeka koga volim 💖
Meni jedna crvena ruža :))
Bitna je paznja, jel tako :))
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
A jel' to ono kad se ''maskiraju'' za taj dan!!?:)))))))))
..tačno...svi su fini, i vole svoje ženskice...;-))
aha..znači ..maske... )) dobro sam shvatila...
to nepostoji u mome kalendaru
Ne znam odakle ovi vjernici se umisle da se mogu drugima toliko mješati u tuđe živote, ne poznaju različitosti i da postoje oni koji su drugih vjera, uvjerenja i načina života. Pazi ti idiotluka, on dođe na članak nečijeg drugog uvjerenja i običaja da određuju jel pravilno, ne, trebaju li slaviti ili ne, i to sve na osnovu vlastite vjere. Idioti smirite se, ima ona što vas najbolje opisuje, vaš očaj i ćemer: "Šta to ima u ljudima tužno, pa da ulaze u tuđe živote."
Vjernici (sa klixa) su grozni ljudi. Lazni moralisti. Licemjerni. Mijesaju se u tudje zivote. Mrzitelji. Itd.
Ich hasse blumen..nur aus marzipan geht 2in1
"Budite kreativniji i za manje novca kupite veći buket drugačijeg cvijeća", kazao je Faitos." "Birajte kvalitetno i ne štedite na tome" ..mr. faitos, sreća pa niste kontradiktorni :) ...btw, mr. faitos, ruža je cvijet, a ostalo su vam cvjetuljci.
Čuj, kako...nikako..hebalo vas valentinovo...e, sa' će minusi od onih gentelmanova... ;-))))))))))))
PS- i od ženskica koje očekuju nešto za ovaj "praznik".... ;-))))))))
danas sam za svoju voljenu kupio kuticu u obliku srca i jedan mali slatkis u obliku srca srce cu da stavim u srce i poklonit srcu,nije puno skupo al je slatko
kad katolici budu isli na hadz, tek cu onda slaviti dan sv. valentina,.
Niko te ne tjera.
Obilježite krštaškog sveca i njegov dan, a ako ste zaljubljeni što je sasvim normalno to možete izdraziti i neki drugi dan nebitno samo da nije za dan sveca koji je krštaš sto daje epitet suprotno od vašeg vjerskog ubjeđenja što je krajni cilj tog obilježavanja da pod prikrivenosti dana zaljubljeni kofol vi slavite nešto što se kosi sa onim vašim ubjeđenjima.
WOW... nepismenost u usporedbi sa istinom.