Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu 95% spremne oprostit partneru koji je pun ko brod, al su 100% nespremne oprostit nekom običnom smrtniku.
@bobcat haha, jedan ginekolog je rekao kao kad bi samo muskarci znali koliko tudje djece odgajaju...
http://www.klix.ba/vijesti/bih/bosanac-harun-mlivo-dobio-posao-u-googleu/120919108/komentari Zasto citati o djeci ratnih zIlocinaca i profitera, kad bi morali zatvoriti oci pred istinom? Ne otvarajte link iznad ni za sta na svijetu. Lose djeluje na one koji imaju savijest! Stavljajte komentare na bezvezne teme da se ne otvara link iznad! Brzo, brzo!
Svim varalicama i lažovima bit će uskoro jako žao! A i drugima \"slobodnjacima\" YOLO etc.
Po vama mi zene ispadosmo prave bestije ,od sad pa nadalje i za u buduce ,nista ne prastam a vara cu gdje stignem..
Nista ljepse od prevare, i nista ljepse dok guz.is neciju trebu... Dobro je izje.bes, ona ode kuci, zove momka i prica sa njim, a razmislja samo o tome kada ce se opet poj.ebati. To vam je stvarnost.
Ove muške svinje što se ponose da su mačori su najgori. Lafo su neki faktor, a garant im je dijete od komšije . Žene u BIH opraštaju prevaru samo zato jer je ekonomsko stanje u k u r c u. Praštaju jer im se kao djevočicama ispire mozak kako moraju podilaziti svom suprugu, sve u skladu sa religijom i tradicijom. Praštaju zbog djece itd. Ali se to i ne može nazvati oprostom, kao što je već neko rekao - tek slijedi pakao. Nakon svega ne treba generalizovati i svakome treba dati drugu šansu.
Meni je moja Fata oprostila zato što je moja švalerka bila ljepša od Suljine.
Meni su moje svečetiri oprostile.
ja sam bivšem mužu oprostila nekoliko prevara ali kada me počeo varat javno i to baš drsko prolaziti pored moje rodbine odmah sam se razvela..ko me sada jednom prevari znam da če to ponoviti,,,
nema se tu sta oprastati!! cim otkrijes da te prevario-la bjezi od osobe koja ne mari za tvoja osjecanja i kojoj ocito vise nije stalo do tebe.sumnja i ljubomora bole vise od gubitka voljene osobe.
Kakve prevare ..,sta pricate ,pa kad pored mene plavusaha prodje onako zanosno ja umal ne krenem za njom ,a kamoli kad mi sa osmjehom namigne ja polomim noge za njom ,dzeces pa to odbiti a zena da sta kaze na to nema shanse....!
A sta kad se zaljubis, tretirao je ko ravaku. Jb.g, to trebe vole, zaljubis se i hoces da bude svetica... Svaki p.uša, svako kvalitetno karanj.e ti onda prisjedne. Prvih par mjeseci sta ti god padne na pamet, ona hoce, a nakon toga pocne ti se vrtiti po glavi gdje je sve to naucila:). Imao sam trebu, ja joj bio treci, i jb.g, pitam, kako tako malo, a ona iskreno odgovori, cuvala se, ali je zato svakom frajeru sa kojim je bila volila da p.uši... Ku.ju guz.io jos par mjeseci i noga, previse joj kit.a kroz oralnu duplju proslo:))
Zelim te upoznati;-)
Ja ne, ne moze da mi se posreci, a tako bi volio:((
Zasto covjek nije u pravu? Ljudi se ba zaljube, i oprostit prevaru je jedan od manjih ustupaka sta se nekima desava
Svi se tucaju, sta tu ima lose?....