Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klix hvala vam sad mozda nesto i zguzim
zensko sam, meni je uvijek bilo zao kokuznih muskaraca, cesto su oni i mnogo bolji ljudi, ali eto, zene lete na lovu
Vec na par clanaka citam slican komentar pretp. od iste osobe tipa; kad sam bio \'siromasan\' nije me ni jedna htjela sad kad sam \'bogat\' sve me hoce... kao hmm vidi...?! E sad jedno pojasnjenje situacije, nemoguce je da te sve hoce...vjerovatno imas feeling kod koje prolazis pa se tima i \'nabacujes\' s druge strane ne znam da li si kada razmisljao o tome da ti je sada samopouzdanje mnogo vece i da si sigurniji u sebe a to zene osjete nijedna ne zeli slabica a tebi ocigledno snagu je osigurala finansijska nezavisnost sto bi znacilo nije druze samo do para,,, nije ni slucajnooo, nije biloo i nikada nece i sigurno ne kod svake zene...
sto bi nana moja rekla: \"samo ti navali, pretvara se svaka\".
Gomila s.r.a.n.j.a!!!!!!!!
Hajde ne lupaj svega ti,zasto mene nikad nijedna,ali bas nijedna nije htjela kad sam bio bez para-tokom skolovanja.Jos nisam ruzan,kulturan sam i fin,a uvijek su neke harlovine i bogati seljaci imali djevojke.Koliko puta sam bio odbijen rijecima:\"Fin si,ali....\"-davno sam digao ruke od ljubavi kad sam shvatio da ljubav nije hemija,vec ekonomija...
ma đaba mi sve kad sam ruzan i nemam para..ha ya..
moras bit extremna faca da bi pokupio dobru trebu a da si manje-vise kokuz
Tacno je da ima govana na obje strane,ali sto jest jest kokuzi su bas slabi sto se tice ljubavnog zivota.
Hajde da budem iskrena ,volim lijepog i zgodnog frajera,na auta se ne palim ,ima stvarno fini i normalnih muskaraca, a ima g..na i na jednoj i na drugoj strani.
Ja vozam Mercedes-Benz E320 2004 godiste,vjerujte mi da me nijedna djevojka kojoj sam prisao nije odbila,a bilo ih je svakakvih,i normalnih i nenormalnih i obrazovanih i neobrazovanih,a mog prijatelja koji radi kao pekar i nije bas dobrostojeci sa novcem nece 9 od 10 zena,a lik nije ruzan uopste-stvarno ste nemilosrdne,pa sad ja ne znam sta je to,mozda sam previse lijep!?
Nece se on natamburat kod takvih, nema od njih nista. Na kraju ce svoje misljenje o zenama kreirati prema takvim, pa ce i zena koja mu rodi dijete biti qrva glupa kojoj je mjesto u kuhinji i zadatak da suti dok joj on ne dozvoli da prica. Od takvih zena ce postati frustrirani pacenik, nasilnik, zato i imamo ovoliko nasilja u porodicama.
nema fajde ispravljat krive drine najbolje se uci na vlastitim greskama to je njegova zelja i treba je postovat treba ziv covjek kroz sve proc da zna sta mu odgovara. sigurno je mladi pastuh pun snage i zelje za tamburanjem :D
@prolaznik Da se opekao promijenio bi misljenje. On je zavidan momcinama koji vozaju dobra auta i vidi pokraj njih djevojke koje ulazu u grudi, sminku i odjecu, koje ovi iskoriste, a ostanu zeljni zenska, jer sa takvima nema meraka, ali ja mu zelim da provoda jednu takvu, vec treci dan bi se stidio i nje i sebe.
djevojke oci moje lijepe @realni pokusava da kaze kako su zene danas mahom sponzoruse, sigurno se opeko cojk, nemojte mu zamjerit
Nece ni meni svakako, ali me iziritiraju ovakve izjave, pogotovo sto sam gotovo sigurna da @Realni nije nikada prozborio sa takvom, jer da jeste ne bi lupetao. Ako jeste, a i dalje ima misljenje da su te djevojke nesto za sta se treba potruditi, onda su na istom nivou.
to je njihov problem, sami pali sami se ubili :) uglavnom neobrazovani furaju tu furku, a takav se meni svakako nece desit, to me je treslo kad sam imala 16.