Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja imam sliku sa svojom,okopavamo krompir,meni ledja izgorila,pregrijalo bas.
@Pretoboim Ciju? :)
ljudi moji prestanite preseravati vise i izmisljati toplu vodu. svi bi da ste nesto drugaciji i posebni i kao otkaceni a niste.vase uspomene su vase uspomene i vasa intima i ono kako to upamtite. ko vodi racuna OVOLIKO kako ce se uslikati hiljadu puta da ispadne perfektno i neobicno sigurno je ubio taj dan i NIJE mu bilo dobro.
@Osmani Vidjoh ljepsih slika ovdje na vrelo Bosne U NAS
ma znam, klasika...nekad je tako i najbolje@Conchita_Wurst
Preselio FB na klix...još trebamo samo da im lajkujemo slike.
wow, prelijepo! *_*
meni su one kineske svadbene slike najludje kad mladozenja drzi mladu u ruci ko kap vode 😂
daj link xd
super fotke; jos da im brak bude lijep i da se odrzi dugoooo godina, jos ljepse bi bilo
zanimljive fotke ali se oni slabo vide
zanimljive fotke ali se oni slabo vide
Stvarno su fotke fascinantne, inace mi se svidjaju te iz pticje perspektive. Danas, mlada i mladozenja na dan svog vjencanja su i foto modeli. Poziranje pored drveta, na klupi, te drzeci neke okvirove i sl. sve sa smjeskom na licu. Sta reci, sve mi se vise pocinju svidjati one klasicne, dosadne fotografije s vjencanja.
Slike njih dvoje na kojima se njih dvoje skoro ne vide. E aferim 😂
Pogledajte sokantan prizor snimljen dronom prve bracne noci (FOTO)(VIDEO)...