Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
normalno da je laz, ja ne zguzih ni na prvom ni na desetom
I vi mislite da ste sa takvim stavom muskarcine? Pravi dzentlmen ce svojoj novoj dami i sebi dati malo vremena da se bolje upoznaju. Tada je i sx sladji kada se desi. Jedino tako imas sansu da upoznas finu osobu i da od te veze nesto bude. A oni koji uskacu u krevet prvo vece su hedonisti koji se ne posmatraju kao osobe i ako veza tako pocne 99% sanse je da ce se zavrsiti razocarenjem. Vjerujte iskusnom muskarcu. Smio bih se kladiti da ste vrlo mladi i zapravo neiskusni, inace ne bi ovako govorili. Manite se replike, sta me briga, odoh odavde. Samo da dam dobrinamjeran savjet, a ko nece neka ne uvazi - njegov zivot je u pitanju.
decko zeli upoznati decka...moj broj: 066 498 953
* u suprotnom
Ccc ko sve pise clanke. Ne kaze se \"cak sta vise\" ili \"cak\" ili \"sta vise\" .Usuprotnom je duplanje veznika!
ne kaze se cak sta vise i.di.oti
Ako mu se svidja i zeli primjer vezu s tom djevojkom nece htjeti sex a ako zeli samo sex od neke djevojke i nista vise e onda ce je i sexati na prvom sastanku. Nije lahko biti dama ;)
Spolne bolesti se sve vise sire covjek postaje oprezan
Totalno netacna, ciljana propaganda \"edukacijskog\" karaktara mladih pastuha koji naravno vide da nesto tu ne stima. Istina je samo jedna i jedina, svaki, ali bas svaki muzijak zeli da ga zabije i njoj i njenoj sestri i rodjenoj m.a.t.e.r.i. jos i prije prvoga sastanka. I to bolno, bolno....u sve otvore.
Nista cudno...zene sve vise postaju muskarci
Tite ti gdje to oni anketu rade haha? Haj moguce jedino da su naletili na neke derpe sto vodaju trebe pa cekaju da cune narastu!
A joj sta cu sad????? Inace ja uvijek dam na prvom sastanku... :)
Glasao sam za Sulejmana Tihica jer: voli zene ne pije alkohol posten je proveo je rat u BIH povratnik je na svoje (Bos. Brod) nije ratni profiter pragmatik je nije ulizica zapadu raskrinkao je Keljmendija i potakao istragu i reviziju privatizacije ne voli komunjare Nisam glasao za Lagumdjiju: zato sto je slucajni prolaznik zato sto je amerima siporucio Alzirce rasprodao mnogo toga ulizuje se Dodiku nema program ekonomskoga rasta diktator je u stranci sve bi dao za fotelju voli muskarce
hhahahah koji i.d.i.o.t.i. :)
Moje misljenje je da bi ovom clanku vise pristajao naslov - SVE VISE MUSKARACA POSTAJU DERPE. cuj to nece ga pristavit na prvom sastanku. otisli smo svi u k..ac , mislim muski rod .....
glupa si
moj decko i ja smo spavali na prvom sastanku. jednostavno, i danas nakon godinu dana i 6 mjeseci, jos uvijek smo kao magneti. i volimo se. :)