Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupio Mujo viagru i eto ga svojoj ženi Fati... Popije viagru, digne mu se... i dok se Fata skinula, padne mu. Pita ga Fata:- "Što je sad ?" - "Džaba Fato, prepozn'o te!!!"
Ma kako prestaje. Prosle godine jednom, ove godine rjedje' :D
iskreno moje mišljenje je da se jzgubi volja mada vise krivim žene jer veliki broj njih nakon sto se udaju "uvale" se zapuste udebljaju itd itd tako da muškarci izgube volju..
ja i zena svaki dan poslje posla bacimo remija u 3 podvlacenja, ako ja pobjedim smjem umocit ako ona ja moram sudje oprat poslje rucka. znal iko neki njezan tipso, ruke mi se sasushile?
držim se prosjeka od 1,2 x sedmično.
Treba osnovati neko udruženje, da se uparimo mi oštećeni...
Pa nema sexa..kad se samo trpa u danasnji vakat..dodjes u brak to vec isfuro..
ne on se nastavlja ali sa drugim partnerom
To samo dok te ne navuce :P
Biće zanimljivo čitati ..vaše komentare :)))
......"ko je prestao pušiti opet će, koje prestao piti opet će, a ko se prestao seksati nikad više neće":)))
hahahah znaci poenta je ne prestajati, ne isplati se. :P
Hah, biće ovdje svašta. Evo pošalica, sve kuturno: Žena se žali kako joj se muž sve vrijeme između dva spolna čina preznojava, crveni i puhće. Doktor kaže da ga pusti da se odmori, oporavi. Žena: šta da ga pustim kad je jednom u proljeće, a drugi put u jesen :)
Tek tada počinje pravo jehbavanje. :))
Tudje zene su interasantnije u braku
"_Ovaj je mit star kao i vrijeme: jednom kad uplovite u bračne vode, seks prestaje." Hahahaha, pa kako su se onda u braku rodila djeca? :))))) Rode su imale puno letova? :)))))
Živio sex :)))
To je cista reprodukcija;),nema strasti :P
......pa koji klinac su se uopšte ženili?što bi prestao seks u braku osim ako nije bolest u pitanju?
Jel pitanje ozbiljno?
...nego..
PRIKAŽI ODGOVORE (7)