Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAJNOVIJA VIJEST: http://doznajemo.com/2014/08/12/glumca-robin-vilijamsa-pronasli-mrtvog-u-stanu-policija-vodi-istragu-no-sumnjaju-najvise-u-jednu-stvar/ R.I.P.
Jbt klix-če :D, sto me uzdrmaste ovim uznemirujucim detaljima :P.
hmm kad nadjes pravog, prestajes varati automatski..varanje je samo izraz nezadovoljstva sa trenutnim partnerom..koji bi o tom nezadovoljstvu ipak trebao saznati prije prevara, jer je moralno fui kaka.
pa dobro..svako za sebe postavi neke granice..ja nikad nisam niti bih nesto uradila sto sama ne zelim..ljudi smo valjda, ne zivotinje, tako da mozemo fino reci: ej, nije to to, upoznala sam drugog, tebe ostavljam, hajde, pfiati paapaa :D (ili ipak malo ljepse hahhaha)
ne samo zene, duso :)))))
....pocinjem da sumnjam da su iskrenost i postenje isto, iskrenost je uvjerenost da govorimo istinu (a ko u to moze biti uvjeren) a postenja ima mnogo i ne slazu se medjusobom Pozdrav za Nju ;)
ti si toliko razocaran da to osjetim kroz svaki tvoj komentar.
Iskrenost I postenje dva razlicita pojma, a mogu biti I kontradiktorni...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Želimo vjerovati kako učimo iz vlastitog iskustva i na vlastitim greškama, posebno kad se radi o ljubavi...... LJUBAV JE ZAPANJUJUCA POJAVA KOJU UOPCE NE RAZUMIJEM!
DUNJA....hmmm...tvoj nick mi je malo...ali ok! Klin se klinom izbija...nadam se da ne mislis ozbiljno! nemogu da odolim a da ti ne odgovorim 1. sinoc u gradu vidim 2 starijih mozda 60 tak god.imaju zagrljeni i vode unuku tu njihovu zivotnu vrijednost dijelim! Porodica! U ovom svijetu izvrnutih vrijednnosti i morala porodi2 je nesto najvrijednije a kojem se tako malo pridodaje vaznost8.a sta mislis da li kod njih u braku nije bilo problema i da su svaki put on ili ona "klin klinom izbijali" da li bi bili zajedno!
2. Ja sam nekad volio jednu osobu i ocajnicki sam zelio docekati dan kada cemo svoje unuce provodati zaruku-zajedno.nije uspjelo.bio sam kukavica,ali sam se borio na sve moguce i nemoguce nacine da "uspijemo"...ufff...koliko sam granica pomjerio ali nije djelila iste vrijednosti kao i ja jer je bila veca kukavica od mene...i bjezala je neprestalno trazeci neku novu srecu,ali je ujedno to i njeno prokletstvo...i iznova je klin klinom izbijala...da bi se na kraju pretvorila u moje najvece zivotno razocarenje.nije problem naci djevojku za noc,mjesec,godinu ali 60% njih misli da se povecanjem kosarice (grudnjaka) povea2va i intelegencija!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vrlo uznemirujuće nema sta. ...
Zene koje su nesigurnije u sebe, koje sebe manje cijene - takvi partneri brzo prepoznaju. Od tud i to ponavljanje.