Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moja srodna duša je jessica alba, samo ne znam kako da je nadjem da joj kazem.
Jessica Alba c/o Thruline Entertainment 9250 Wilshire Blvd. Ground Floor Beverly Hills, CA 90212 USA
koji joj je mobitel?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ko jos zivi u tim bajkama, jedno je pronaci osobu sa kojom se slazes, zaljubis se, zavolis je, i na kraju kada idete kroz zivot najvaznije da je postujes. A ovo negdje neko savrsen ceka da se spojite su price za malu djecu.
- A imaš li ti kakvu curu. - Nemam bona, odakle mi. - A bil' se ti mog'o oženit'? - Ne bi - A što? - Sramota me - A šta ti je Senada? - Senada mi je jaran - Čuuuj, jaran. Ne more to tako. Muško i žensko ne mogu biti jarani. Il' su familija il' nisu ništa.
Dogovori se muško društvo da gledaju zajedno utakmicu. I naravno svi mogu osim jednog oženjenog. Kad negde na pola prvog poluvremena pojavljuje se i on. - Otkud ti ? - pitaju ga. - Nećete verovati, ja sedim na kauču kad mi neko pokri oči... Kad ono moja žena, u sexy donjem rublju, prozirna spavaćica, štikle, našminkana i onako me uze za ruku i povede u krevet. Tamo mi daje lisice i kaže: - Zaveži me za krevet. - Ja je zavežem i ona mi kaže: - A sad radi šta najviše voliš! I evo me, ja doš'o.
Eih odavno poznato. Zato ima nova religija vjerovanje u dobre guz..ice i cice.
srodne puše
Ja pijem samo kiselu vodu :D http://www.najnovije.ba/vijesti/najnovije/kisela-voda-najmocniji-pripravak-koji-ce-istopiti-suvisno-salo/
A, da malo ovi "stručnjaci" izađu iz svojih pećina...ha....
ccc ovih strucnjaka na sve strane,otkrivajte lijekove radite nesto pametnije a ne srodne duse..
oh, T.
...hoće li se stručnjaci usudit istraživat na temu "prestanite vjerovat u boga"?
to bi bilo super..svi ti bogovi i radikalni vjernici su krivi za sranje na ovome svijetu.. jadno nebo koje mora iz dana u dan gledati ova govna.
...како то,...иди на википедију и нађи атеизам ( инглиш вржн), вели то је религија,...ебо луд збуњеног...
PRIKAŽI ODGOVORE (18)