Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amra spremna za muzu!
Ja znam sta mi se desava u glavi.. Prvo:" Ovakvu ribu ces ti jebat?" Zatim:" Ne smijem se obrukat" Onda:" Jos malo, pa onda jace... do kraja" I na kraju :" aaaaa E jesi je iz***, svak ti dala " :P :D :D I onda nju pitam, kako je bilo ? :D :D :D
Ja i muž se svaki dan zareknemo da će večeras pasti životinjski sex. Tako uvijek i bude. On zaspi ispred tv-a kao medvjed, a ja koza blejim na fejsu do 2 ujutro.
Otkud znaš da ga nemam??
Dooobar 😉
uh,poprskah sve..dobar dokumentarac..
U praksi je to ovako: - uzbuđenje: moliš je, umiljavaš se oko nje, čekaš da opere suđe, uspava djecu ... - faza platoa: ona leži, gleda u plafon, čeka da ti završiš, postaje sve nervoznija ... - orgazam: dolaziš opet tobe i - faza smirivanja: ubjeđuješ je da ćeš bit stalno fin a ne samo kad ti je do sex-a.
odlicano klix....ova faza platoa nek se kod nas zove faza plafona ;) mislim da i mi damo doprinos nauci....
@Solid dobar, dobar nučni zaključak :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jake li naučne demonstracije.
cuj "nekoliko minuta"...;) ma daaaaj
;) ah cuj....ko nezna reci u par minuta sta ima, dzaba mu i sati. skrati, budi jasan i ostavi utisak
razgovore??? kod mene nema nista artikulisano...
PRIKAŽI ODGOVORE (35)
Ne kontam fazu platoa
De ba objasnite sve faze, ovo nije fer, samo dosao do uzbudjenja, pa znam i ja dotle doci !!
Ko kad se popnes na Igmanski plato,prije uspona na vrh Bjelasnice!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)