Da ne povrijede osjećanja partnera
240
Skoro sedamdeset posto žena glumi orgazam
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...odglume ljudi i život...što nebi i pokoji orgazam...
E zato sam ih ja s*ebao uopšte ne gu-zim
ktZ8qr , [url=http://qntlxbkvrozu.com/]qntlxbkvrozu[/url], [link=http://lricguzxfmku.com/]lricguzxfmku[/link], http://mxcctjdooqvz.com/
ljvrmL deqqlnhhifap
You have shed a ray of snushnie into the forum. Thanks!
Daily Mail... jest nasli od koga da prenesete.
Skoro 100% muškaraca zaboli što glume!!!
volimsex i rado ga se sjecam
ja nazalost glumim samo kad muskarac ne zna sto radi. jedina greska je ostati sa takvim tipom jer takav nikada nece nauciti kako pravo zadovoljiti zenu.
Sex,nekom doživljaj,nekom utrošeno vrijeme prema planiranom cilju. Što znaci što više glume to manje dobrog sexa i obrnuto.
moraju glumiti kad se sexaju sa levatima koji ih ne uzbude
Ja svojoj dam ukrštenicu da popunjava dok se bambusamo i za svaki pojam me pita. Kada u jednom momentu počne sama popunjavati, orgazam sto posto.
@Haha? U pravu si,svaka cast za komentar :)
...kad mi ga mladic utera u rosni anus, ja monumentalno dozivim organizam...
Haha zar ozbiljno ne mozete skontati kad svrsi kad ne svrsi ? Pa pi joj se stisne , misici se bukvalno povuku , valjda osjetite ako niste odma izvadili. Ako ne znate razliku izmedju toga kad svrsi i kad ne , to je isto kao da ne znate razlikovati nevinu djevojku od one koja nije nevin. Ncnc
Joj Commi što imaš obožavaoca :D
...kod mene toga nema... ja uvijek dozivim organizam sa svojim mladicem...