Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije istina, ako su oboje normalni i iole kulturni ljudi, razumjet\' ce se bez ikakvih problema!
Get back to kitchen and make me a sandwich, woman.
Nije riječnik, već rječnik. Nazad u školu!
pa problem mnogih muskaraca i jeste sto im treba mama a ne zena. Nazalost mnogo je takvih bilo i jos uvjek ima. Sta reci, ako mu je mama vise bitnija u svakom segmentu nego zena bjezite od takvog. Uglavnom njegova mama nece vas vidjeti da ste vrijedni njega ma koliko se trudili. Naravno svi se razlikujemo ali uglavnom sve je to tu negje kad je snaha-svekrva u pitanju.
Pri ovom istrazivanju nisu izucavana ponasanja u čergama, tako da i tvoj \'\'mili\'\' možete psovati koliko vas volja.
kakava glupost, hem psujemo jedno na drugo kad se posvadjamo..jer bolje je rijesiti nastali problem pa makar i psovkama,nego da sutimo.... mama mu fakat jeste cudna......skoro koliko i moja mama... i da bas cu se sehsati kad mi nije do mene....hahaha a savrseno funkcionisemo godinama.........