Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si mamin sin,hehe to ne vole cure a zato vole kad cuju da je "Babin sin"
zakir ti mislis tatin sin..
A zasto bi mislio "tatin" sin ? Ne govori svako tata a ako zivis u BIH , trebao bi da znas to.
...čuj, "postaješ ćelav"...pa to će mu i ogledalo reći :))
Ti si mamin sin = Da lepo moje , od malena bio i uvek ću biti ; ) Ne sviđaju mi se tvoji prijatelji = Promjenish dečka promjenila si i njegove prijatelje i sve ti bude uredu ; ) Međusobno poštovanje = Takav sam kakav sam , voli me ili idi pecaj ; ) Moramo razgovarati = Ajde srećo , gdje je zapelo , da popričamo , šta mi te muči? ; ) Moj bivši mi to nikad nije uradio = Što se nevratiš njemu ; ) Postaješ ćelav = da , a usput i star , a ti's meni idalje lepa : ) i tu nema beda , šta ba nesmiju pitati ili reći , samo vi direktno i iskreno , to je neshto što mi najviše volimo ;)
zenu svaki dan treba tuci da bi te postovala----------makar 2 samara i vjeruj mi volit ce te vise i postovati---
Ne znam, hoces li tolerisati da ti kcerka ima takvog, da je pocasti sa dva samara dnevno?
ja sa ženom nemam što da razgovaram, ona je tu da se brine o meni i to je njen poso, nema tu mile lale, već kaiš u ruke ako ne napravi ručak kako treba. moram priznati da je njen burek ekstra, a ni krompiruša nije loša.
Ignorisatcu ovo gore sto napisa, zadnja recenica najbolja...oklagija zakon:)
ima ti kod nas u sarajevu buregdžinica mm, pa kad ja ženi kažem da bi jeo burek, ona kaže uzmi sebi dvije marke i odi do mm-a. jedino što zna napraviti je krompir i piletina. uzme batke i krompir i stavi u rernu. jednom pravila štrudel i umjesto da ga pošećeri ona ga posolila, drugi put štrudel pravila sa medom, moš mislit na šta je to ličilo. puši dvije kutije na dan, dimi iz stana u svih šesnaest, da je u americi to znači 68 dolara dnevno, ovdje 6 maraka, to njena 'šauma' može izdržati.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne u mene!:-) :-) :-)
Ja ne volim cuti da nema piva u frizideru
Kasni mi...
Iz licnog ponosa mu nikad nebih spomenula cetiri stvari gore navedene. Medjusobno postovanje je po meni najbitnije, na kraju krajeva svi mi imamo mane i vrline. Razgovor, ne bi trebao da smeta nikom, a ni lezerna atmosfera ne pije vode. Ponekad se mora povisiti glas, cisto da se rijesis viska emocija odnosno ljutnje.
: ) Nisi baš precizirala, al* nema veze.........ipak si ti žensko....... ; ))
Ne razumijem, ovo ,,ipak si ti zensko"? I ona sto ti je zivot dala je zensko :)
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
"Moj bivši mi to nikad nije uradio" - u pravu je, nikada je nije znao zadovoljiti na moj način :) .